Τι κρύβει το περιπετειώδες Jeep Gladiator Farout;


Πρόκειται για ένα concept που βασίζεται στο Gladiator και μας δείχνει την άλλη όψη ενός pickup!

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: JEEP
  • 13/8/2020

To Gladiator της Jeep μπορεί να μην το έχουμε δει στα μέρη μας, αλλά αν δεν το γνωρίζετε διατίθεται στην ευρωπαϊκή αγορά από πέρυσι το καλοκαίρι στην έκδοση με τον V6 πετρελαιοκινητήρα που αποδίδει 260 PS. Ένα πολύ ενδιαφέρον Jeep με καρότσα που εννοείται πως εξυπηρετεί περισσότερο τις lifestyle πεποιθήσεις του καθενός παρά της πρακτικές και μεταφορικές του ανάγκες.

Πρόσφατα η Jeep παρουσίασε την πρωτότυπη εκδοχή Gladiator Farout η οποία αποτελεί συνέχεια της Wayout και έχει κάτω από το καπό της τον ίδιο ΕcoDiesel. Για την  περίσταση υπάρχει ένα κουβούκλιο που μπαίνει πάνω από την καρότσα και πάνω του εδράζεται μια σκηνή που μπορεί να φιλοξενήσει έως τέσσερα άτομα. Αξιοσημείωτη είναι η θέση για τραπεζάκι, ένα λειτουργικό ψυγειάκι κ.α.

Επιπρόσθετα υπάρχουν και διάφορα αξεσουάρ, όπως γάντζοι ρυμούλκησης και έξτρα προβολάκια. Τον χαρακτήρα του περιπετειώδους Jeep τονίζει το «ανοιχτό» καπό και οι διαφοροποιημένοι προφυλακτήρες.

Κατά τα υπόλοιπα υπάρχουν νέοι τροχοί 17 ιντσών με off-road λάστιχα 37 ιντσών, ενώ τις εκτός δρόμου δυνατότητες μεγιστοποιεί η βελτιωμένη ανάρτηση με αμορτισέρ Fox και το lift-kit από τα Jeep Performance Parts που ανεβάζει ακόμη περισσότερο το αμάξωμα από το έδαφος για απροβλημάτιστα περάσματα από ποτάμια και λαγκάδια.