Τι σχέση έχει η Bugatti με μία σαμπάνια;


Το ποτό και η οδήγηση είναι δύο στοιχεία που δεν πρέπει να συνδυάζονται αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι κατασκευαστές δεν συνεργάζονται με μεγάλους οινοποιούς.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 19/11/2018

Ένα από τα πιο πρόσφατα παραδείγματα είναι αυτό της Bugatti που θα μπορούσε να συνεργαστεί μόνο με μια γαλλική εταιρία πανάκριβης σαμπάνιας όπως είναι η Champagne Carbon. Πρόκειται για μία εταιρία γνωστή από τους οδηγούς της F1 με την οποία λουζόντουσαν όσοι ανέβαιναν στο podium μετά από κάθε Grand Prix. Τώρα η ίδια συνεργάζεται με την Bugatti για την παραγωγή της σπέσιαλ έκδοσης Champagne Carbon ƎB.01.

Η σπέσιαλ σαμπάνια προφανώς και θα είναι πανάκριβη και αποτελεί ένα μίγμα με 90% chardonnay και 10% pinot noir, φτιαγμένο στην ίδια ανατολική περιοχή της Γαλλίας όπου βρίσκεται και το εργοστάσιο της Bugatti. «Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουμε μια περιπέτεια με τον Bugatti. Η συνεχής επιδίωξή μας για τελειότητα και καινοτομία μας οδήγησε φυσικά στην Bugatti, μία από τις κορυφαίες μάρκες πολυτελείας στον κόσμο», δήλωσε ο Alexandre Mea, Διευθύνων Σύμβουλος της Champagne Carbon.

"Η Bugatti και η Champagne Carbon είναι οι avant-gardists στο είδος τους αποδίδοντας την μοναδική τους τεχνογνωσία μέσα από μία υπερήφανης ιστορία για ένα καινοτόμο παρόν και μέλλον", πρόσθεσε ο CEO της Bugatti Stephan Winkelmann. Εδώ να πούμε πως πέρα από την Bugatti η Aston Martin συνεργάζεται με την Dom Perignon και η Krug με την Rolls-Royce. Η Morgan έχει την δική της μπύρα και ο Elon Musk σκοπεύει να φτιάχνει την δική του τεκίλα.