Τι θησαυρούς ανακαλύπτει μια... ξανθιά σε μάντρα αυτοκινήτων στο Dubai (Video)


H διασημότερη «ξανθιά» του αυτοκινητικού πλανήτη ανακαλύπτει κρυμμένους θησαυρούς σε μια μάντρα υπεραυτοκινήτων στο Dubai.

  • 10/6/2020

Δεν είναι η πρώτη ούτε και η τελευταία φορά που το Dubai πρωταγωνιστεί σε μια μάλλον θλιβερή ιστορία ενός supercar, μιας και η πτώση της οικονομικής δραστηριότητας στην ευρύτερη περιοχή οδήγησε πολλούς ιδιοκτήτες υπεραυτοκινήτων να τα εγκαταλείψουν σε έλεος του Θεού.

Ωστόσο πέρα από τα υπεραυτοκίνητα που είχαν την τύχη ή την ατυχία να εγκαταλειφθούν στην τύχη τους, υπάρχουν και αυτά που υπέστησαν μη αναστρέψιμες βλάβες και κατέληξαν σε μια μάντρα αυτοκινήτων, η οποία υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως τουριστικό αξιοθέατο.

Όχι δεν είμαστε υπερβολικοί καθώς αν παρακολουθήσετε το video της “Supercar Blondie” θα αντιληφθείτε ότι η συγκεκριμένη μάντρα αποτελεί τον παράδεισο επί της γης για κάθε petrolhead.

Όσο στενάχωρο λοιπόν κι αν είναι το θέαμα ενός κατεστραμμένου supercar άλλο τόσο εντυπωσιακό είναι το πλήθος των εξωτικών τετράτροχων που είναι συγκεντρωμένα στη συγκεκριμένα μάντρα αυτοκινήτων.

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, απολαύστε το video που ακολουθεί αγκαλιά με ένα πακέτο χαρτομάντηλα.