Το ανθρακόνημα μπαίνει στη ζωή της Porsche 911


Πλήθος επιλογών εξατομίκευσης προσφέρει η νέα γενιά της Porsche 911, μεταξύ των οποίων ξεχωρίζουν οι ανθρακονημάτινες επιφάνειες που διατίθενται για την οροφή του αμαξώματος και τον θάλαμο επιβατών.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΔΑΝΑΛΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 22/1/2019

Στοιχεία που μέχρι πρότινος δεν συναντούσε κανείς στην γκάμα της Porsche 911 έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο εξοπλισμού της νέας γενιάς του εμβληματικού sportscar.

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζουν οι ανθρακονημάτινες επιφάνειες που προσφέρονται για συγκεκριμένα τμήματα του θαλάμου επιβατών και του αμαξώματος, αναβαθμίζοντας όχι μόνο την εικόνα της νέας Porsche 911 αλλά και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του. Και αυτό γιατί με την προσθήκη της ανθρακονημάτινης οροφής, περιορίζεται το συνολικό βάρος και το κέντρο βάρους του αυτοκινήτου.

Με ανθρακόνημα, ωστόσο, μπορεί να "ντύσει" κανείς τους εξωτερικούς καθρέπτες και το ανώτερο τμήμα του ταμπλό, προσδίδοντας στην “922” - αυτή είναι η κωδική ονομασία της νέας Porsche 911- ένα δυναμικότερο προφίλ.

Οι επιλογές παραμετροποίησης δεν σταματούν εδώ. Η Alcantara είναι ένα από τα υλικά που προσφέρονται για τη στεφάνη του τριάκτινου τιμονιού και το κεντρικά τοποθετημένο υποβραχιόνιο, οι δίχρωμες ζάντες αλουμινίου με τα Michelin Pilot Sport γεμίζουν με εντυπωσιακό τρόπο τους θόλους των τροχών, τα φιμέ πίσω κρύσταλλα κρατούν μακριά τα αδιάκριτα βλέμματα από το εσωτερικό και οι τεχνολογίας LED Matrix προβολείς φροντίζουν για την καλύτερη ορατότητα του οδηγού.

Ο ανασχεδιασμένος πίσω προφυλακτήρας και οι απολήξεις των εξατμίσεων σε μαύρο χρώμιο έρχονται να προστεθούν στον κατάλογο των εξοπλιστικών επιλογών που υπογράφει το Porsche Exclusive Manufaktur, το τμήμα δηλαδή που αναλαμβάνει να υλοποιήσει τις εξεζητημένες απαιτήσεις των πελατών της γερμανικής φίρμας.