To απόλυτο "τέρας": Μία "μακριά" Μercedes-AMG G63 βγαίνει στο σφυρί


Για τους Ρώσους ολιγάρχες και λοιπούς αναξιοπαθούντες αυτού του κόσμου η AMG G63 δεν ήταν αρκετή, είχε βγει σε έκδοση με 70 πόντους παραπάνω και τα πάντα όλα σε εξοπλισμό.

  • 26/1/2020

Κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει παράπονο από όσα προσφέρει μία εργοστασιακή Mercedes-AMG G63, έστω και της προηγούμενης γενιάς. Υπάρχουν όμως και εκείνοι που τίποτα δεν τους είναι αρκετό. Και γι' αυτούς το 2017 παρουσιάστηκε στην έκθεση της Γενεύης μία επιμηκυμένη έκδοση του αυτοκινήτου.

Την ονόμαζαν The Big One για τους προφανείς λόγους, και κυρίως για το γεγονός ότι το ήδη τεράστιο μήκος της είχε αυξηθεί κατά 75 εκατοστά. Εκ των οποίων τα περισσότερα πήγαν στην καμπίνα όπου υπάρχει πλέον αχανής χώρος για τους πίσω επιβάτες αλλά και οτιδήποτε μπορεί να βάλει ο νους σας σε πολυτέλεια και ανέσεις.

Το εμπρός τμήμα για τον σωφέρ είναι διαχωρισμένο από τους πίσω επιβάτες ενώ υπάρχουν διάσπαρτα τραπεζάκια και πάμπολα exlusive στοιχεία για την συγκεκριμένη κατασκευή, όπως ένα κορυφαίο ηχητικό σύστημα.

Στο αμάξωμα έχουν γίνει διάφορες αισθητικές επεμβάσεις ώστε να τονιστεί ο ειδικός χαρακτήρα της έκδοσης, με πιο χαρακτηριστική την τοποθέτηση ζαντών 23 ιντσών, ενώ ο κινητήρας είναι ο V8 των 5,5 λίτρων με απόδοση 563 άλογα.

Κατασκευάστηκαν μόλις 10 από αυτά τα αυτοκίνητα, και μία από αυτές βγαίνει σε δημοπρασία στην Γερμανία. Αυτός που θα την αγοράσει θα πάρει ρέστα 200 ευρώ λιγότερα από το μισό εκατομμύριο ευρώ που θα καταβάλει, αν και η τιμή της έχει πέσει γύρω στα 100 χιλιάρικα από την προηγούμενη φορά που είχε βγει στο σφυρί. Πραγματική ευκαιρία με μόλις 600 χιλιόμετρα στο οδόμετρο και έτοιμη να κάνει τον ιδιοκτήτη της VIP πρόσωπο χωρίς καν να προσπαθήσει για τίποτα.