Το AT32 είναι το πιο «τούμπανο» Nissan Navara που κυκλοφορεί


Αν το απλό Navara σας είναι πολύ soft πέρα από την άσφαλτο το ειδικό AT32 μάλλον θα σας καταπλήξει με τις δυνατότητές του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 29/1/2020

Το Navara είναι ένα από τα πιο γνωστά και επιτυχημένα pickup και πέρα από όλα τα άλλα διακρίνεται και για τις ικανότητές του αφήνοντας πίσω του την άσφαλτο. Προφανώς όμως οι δυνατότητες της στάνταρ έκδοσής του δεν έφταναν για κάποιους στη Nissan και έτσι αποφάσισαν να συνεργαστούν με την εξειδικευμένη εταιρεία Arctic Trucks που έδρα την Ισλανδία και στο παρελθόν έχει κάνει πολλές επιτυχημένες μετατροπές.

Το αποτέλεσμα όλων αυτών είναι το Navara AT32 που ξεχωρίζει με την μαύρη του μάσκα, τα φιμέ του κρύσταλλα, τις μαύρες λεπτομέρειές του, καθώς και τα ειδικά λάστιχα της Nokian σε μαύρες σατινέ ζάντες αλλά και τα φουσκωμένα φτερά με τους μεγαλύτερους θόλους.

Από αυτά που δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά σημειώστε το αλουμινένιο κάλυμμα του δαπέδου, καθώς και την ειδικά εξελιγμένη ανάρτηση της Bilstein, ενώ αν έχετε επιπλέον απαιτήσεις η λίστα περιλαμβάνει ένα μπλοκέ  εμπρός διαφορικό καθώς και έναν μαύρο αναπνευστήρα που επιτρέπει σε αυτό το ειδικό Navara να περνά από νερό βάθους έως και 800 mm.

Στάνταρ είναι η ηλεκτρονική βοήθεια ανάβασης και κατάβασης, η υποβοήθηση πέδησης ανάγκης και κάμερες που εξασφαλίζουν μια εικόνα περιμετρικά του αυτοκινήτου που βοηθά στο off road.