Το BMW i8 και τα προνόμια Pure Impulse Experience Programme!


Με την αγορά ενός BMW i8 οι πελάτες αποκτούν επιπλέον πρόσβαση σε αποκλειστικά προνόμια.

  • 10/2/2015

Ο Εξερευνητής Bertrand Piccard μιλά με οδηγούς του BMW i8 πριν πραγματοποιήσει τον πρώτο γύρο της γης με ηλιακό αεροσκάφος.

Στο εργοστάσιο της BMW στη Λειψία, το BMW Group λανσάρει τώρα για πρώτη φορά σε όλο τον κόσμο ένα πρόγραμμα εκτεταμένου διαλόγου με πελάτες. Το BMW i Pure Impulse Experience Programme προσφέρει στους ιδιοκτήτες ενός BMW i8 αποκλειστική πρόσβαση σε ένα κόσμο οραματιστών της εποχής μας και σε εμπειρίες πολιτιστικού και ταξιδιωτικού χαρακτήρα που αντανακλούν το φουτουριστικό χαρακτήρα BMW i. Κατά τη διάρκεια του λανσαρίσματος εκεί όπου παράγεται το plug-in υβριδικό σπορ BMW i8, περίπου 120 παρευρισκόμενοι έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τους τρόπους με τους οποίους η BMW διαμορφώνει τον κόσμο της μετακίνησης του μέλλοντος.

«Η BMW i πρωτοπορεί λανσάροντας μία νέα διάσταση διαλόγου με τους πελάτες», σχολιάζει ο Henrik Wenders, Επικεφαλής BMW i Product Management. «Διοργανώνουμε αποκλειστικές εκδηλώσεις που φέρνουν κοντά ανθρώπους με οραματικές αλλά βιώσιμες φιλοσοφίες. Το BMW i8 Pure Impulse Experience Programme εκφράζει ένα σύγχρονο και υπεύθυνο lifestyle».

Διακεκριμένος προσκεκλημένος στην πρώτη εκδήλωση που έγινε ήταν ο 56χρονος Ελβετός Bertrand Piccard, ένας από τους μεγαλύτερους εξερευνητές της εποχής μας. Στη Λειψία, όπου παράγονται τα BMW i3 και i8, ο διάσημος πρωτοπόρος μίλησε με πελάτες του BMW i8 για το εγχείρημά του να γίνει ο πρώτος άνθρωπος που θα κάνει το γύρο της γης με ηλιακό αεροσκάφος.

Τους προσεχείς μήνες, το BMW i Pure Impulse Experience Programme θα προσφέρει άφθονη έμπνευση για ένα υπεύθυνο και πρωτοποριακό lifestyle σύμφωνα με το πρότυπο “next premium” της μάρκας. Οι αποκλειστικές εκδηλώσεις είναι ανοιχτές σε κατόχους BMW i Pure Impulse Card με ειδικούς όρους, και περιλαμβάνουν τα Βραβεία Brit Awards στο Λονδίνο και το Coachella Music & Arts Festival, καθώς και την έκθεση Art Basel στο Χονγκ Κονγκ το Μάρτιο του 2015. Άλλες κορυφαίες εκδηλώσεις θα ακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Επιπλέον, οι κάτοχοι BMW i Pure Impulse Card μπορούν να επωφεληθούν από ελκυστικές προσφορές σε πολυτελή ξενοδοχεία, εστιατόρια γκουρμέ και διάσημες γκαλερί σε όλο τον κόσμο.