Το Ford Bronco Raptor του 2022 (Video)


Η πλέον ισχυρή έκδοση του νέου Ford Bronco Raptor είναι πανέτοιμη και η Ford μας δίνει μία πρόγευση από το νέο της κορυφαίο SUV.

  • 23/9/2021

Η Ford  ανακοίνωσε με κάθε επισημότητα πως το 2022 θα έρθει στην αγορά το Bronco Raptor και μας δίνει μία πρώτη γεύση με ένα σύντομο teaser video.

Με βεβαιότητα πλέον γνωρίζουμε ότι το Ford Bronco θα αποκτήσει και την έκδοση Raptor και η φίρμα με το μπλε οβάλ έδωσε στη δημοσιότητα ένα πολύ σύντομο βίντεο μόλις 16 δευτερολέπτων.

Σε αυτό το βίντεο, η Ford  μας δείχνει μόνο την εμπρός μάσκα του μοντέλου με το ιδιαίτερο και αποκλειστικό για το μοντέλο πορτοκαλί χρώμα για το αμάξωμα να ξεχωρίζει. Ο κινητήρας του, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες από το εξωτερικό, θα είναι ο V6 Ecoboost των 3,0 λίτρων που χρησιμοποιείται και στο Explorer ST και αποδίδει 406 ίππους. Θα συνδυάζεται με αυτόματο κιβώτιο και η ισχύς θα περνάει φυσικά σε όλους τους τροχούς με το στάνταρ σύστημα τετρακίνησης.  

Περισσότερες πληροφορίες για το Ford Bronco Raptor θα ανακοινωθούν αργότερα μέσα στη χρονιά, με το εμπορικό λανσάρισμα του μοντέλου να τοποθετείται για το 2022.