Το Infiniti QX60 Monograph θα έχει τρεις σειρές καθισμάτων (video)


Το ιαπωνικό SUV έχει αρκετά χρόνια στην πλάτη του αλλά αυτό δεν αποθαρρύνει την εταιρία από το να εισάγει μια νέα έκδοση.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: INFINITI
  • 25/9/2020

Η Infiniti μπορεί να έχει αποχωρήσει από την Ευρώπη αλλά στον υπόλοιπο κόσμο και ειδικότερα στην βορειοαμερικανική αγορά τα πηγαίνει πολύ καλά έχοντας ως βασικούς αντιπάλους από παλιά την Lexus και τα τελευταία χρόνια την Genesis.

To QX60 είναι ένα μεγάλο SUV που κυκλοφορεί κοντά μια δεκαετία αλλά αποτελεί ένα από τα δημοφιλέστερα μοντέλα της μάρκας με πολύ ισχυρές πωλήσεις. Η Infiniti θα παρουσιάσει σύντομα τη νέα γενιά του μοντέλου και για αυτό έδωσε τις πρώτες φωτογραφίες που το περιγράφουν ως concept.

Σχεδιαστικά αναμένεται να έχει πολύ μικρές διαφορές από το αυτοκίνητο που θα κυκλοφορήσει στους δρόμους από το νέο έτος. Διατηρώντας το κλασικό στιλ με το όμορφο ανάγλυφο και τις ρέουσες γραμμές το QX60 θα αποκτήσει μια πιο εμφατική μάσκα στο μπροστινό μέρος με την οροφή να χαμηλώνει προς τα πίσω και να αναδεικνύει μια σπορ διάθεση.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν επίσημα στοιχεία αλλά το μεγάλο SUV της Infiniti θα διατηρήσει τους μεγάλους του επταθέσιους χώρους. Και λογικά θα έχει κάτω από το καπό του τον δίλιτρο VC-Turbo του QX50 που αποδίδει 272 PS και 380 Nm ροπής με στάνταρ τετρακίνηση και υπερπλήρη εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας.