Το Jeep Wrangler JPP 20 είναι φουλ στα αξεσουάρ


Αυτό το σπέσιαλ Wrangler είναι βέβαιο πως δεν πρόκειται να περάσει απαρατήρητο όπου και αν εμφανιστεί.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 10/2/2020

Τo Wrangler της Jeep είναι παραδοσιακά ένα από τα αυτοκίνητα που ενδείκνυνται για μετατροπές, βελτιώσεις και εξατομικεύσεις, είτε εργοστασιακές είτε από ανεξάρτητες εταιρείες. Φυσικά η τελευταία του γενιά δεν αποτελεί την εξαίρεση και έτσι στην Chicago Auto Show η αμερικάνικη εταιρεία παρουσίασε την ειδική έκδοση JPP 20.

To JPP σημαίνει Jeep Performance Parts και όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η έμφαση δίνεται στο off road. Τόσο οπτικά όσο και οδηγικά. Έτσι λοιπόν το Wrangler JPP 20 έχει νέες ιδιαίτερα ισχυρές πόρτες αλουμινίου, καθώς και πόρτες τύπου… καγκελάκι από χάλυβα υψηλή αντοχής.

Σύμφωνα με την FCA οι συγκεκριμένες πόρτες εξασφαλίζουν μια μοναδική open air αίσθηση που δεν συγκρίνεται με αυτήν οποιουδήποτε άλλου SUV, ενώ το λεπτό κάλυμμα οροφής εξασφαλίζει ικανοποιητική σκιά για όλους τους επιβάτες

Χαλύβδινος είναι και ο εμπρός προφυλακτήρας με υποδοχές ρυμούλκησης, ενώ ιδιαίτερα ανθεκτική είναι και η ποδιά. Παράλληλα υπάρχει και ένας εργάτης με συνθετικό σκοινί μήκους 33 μέτρων, το οποίο είναι και αδιάβροχο προκειμένου να μπορεί να χρησιμοποιείται πρακτικά κάτω από όλες τις συνθήκες.

Επίσης υπάρχει και ένα κιτ ανύψωσης της ανάρτησης κατά 2 in (5,08 cm), ειδικά λάστιχα, καθώς και ένα κιτ με προβολείς LED διαμέτρου 5 και 7 in.