To Jeep Wrangler pickup μπορεί να είναι στην έκθεση του LA


To pickup της Jeep θα δώσει μάλλον το παρόν στο Los Angeles όπου θα είναι ένα από τα αστέρια της έκθεσης.

  • 25/10/2018

Το πλήρωμα του χρόνου για το πολυαναμενόμενο pickup της Jeep, που θα βασίζεται στο καινούργιο Wrangler φαίνεται πως φτάνει σιγά σιγά, μιας και εκτός απροόπτου θα κάνει την επίσημη εμφάνισή του στην έκθεση του Los Angeles. To Νοέμβριο και ακριβώς ένα χρόνο μετά την εμφάνιση του Wrangler.

Η παρουσία του στο LA είναι σύμφωνη και με τις δηλώσεις του εκλιπόντος Sergio Marchionne, ο οποίος είχε δηλώσει πως το ημιφορτηγό θα ήταν στις αντιπροσωπείες στις αρχές του νέου έτους. Κάτι που έχει μετακινηθεί πλέον χρονικά προς τον Απρίλιο, αλλά που όμως δεν αλλάζει την πιθανή πρεμιέρα.

Η βάση του θα είναι φυσικά το Wrangler, κάτι που θα είναι παραπάνω από εμφανές βλέποντάς από μπροστά. Η καμπίνα πάντως θα έχει δική της σχεδίαση και ξεχωριστό hard top, ενώ τελείως διαφορετικό θα είναι το πίσω μέρος με την καρότσα και το νέο πίσω προφυλακτήρα. Όσο για τη ρεζέρβα θα είναι τοποθετημένη κάτω από την καρότσα.

Φυσικά και οι κινητήρες θα προέρχονται από το Wrangler, με τον turbo βενζίνης των 2.000 cc και των 273 PS να έρθει και στην Ευρώπη, κάτι που μάλλον δεν θα ισχύει για τον V6 των 3.600 cc και των 289 PS που θα έχει και το σύστημα eTorque με ηλεκτρική υποβοήθηση. Σε ότι αφορά τους diesel πιθανή είναι η χρήση του τετρακύλινδρου των 2.0 lt και των 200 PS της Giulia.