Το καινούργιο Mitsubishi L200 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 9 Νοεμβρίου


Το ολοκαίνουργιο L200 θα είναι αρκετά διαφορετικό και πιο πλούσια εξοπλισμένο, ειδικά στα ηλεκτρονικά του συστήματα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 17/10/2018

H Mitsubishi ανακοίνωσε επίσημα πως η νέα γενιά του επιτυχημένου pick up της, του L 200, που σε ορισμένες αγορές ονομάζεται Triton, θα παρουσιαστεί επίσημα στις 9 Νοεμβρίου. Παράλληλα και για να διατηρηθεί μέχρι τότε το ενδιαφέρον έδωσε στη δημοσιότητα και μια teaser εικόνα του.

Από την οποία διαφαίνεται η νέα εκδοχή της επονομαζόμενης Dynamic Shilled μάσκας, η οποία θα συμπληρώνεται από λεπτούς LED προβολείς, με αποτέλεσμα τη δημιουργία ενός πιο δυναμικού συνόλου. Αυτός είναι φυσικά και ο στόχος του σχεδιασμού του αμαξώματος, που σε σχέση με την τρέχουσα γενιά θα είναι πιο γωνιώδης, στοιχείο που ταιριάζει με την προσπάθεια δημιουργίας ενός νέου, συνολικά πιο χαρακτηριστικού συνόλου.

Το εσωτερικό, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ακολουθεί την αισθητική αλλά και τη λογική των τελευταίων επιβατικών μοντέλων της μάρκας, πιο συγκεκριμένα του Eclipse Cross. Ταυτόχρονα θα διαθέτει και εμπλουτισμένο ηλεκτρονικό εξοπλισμό, κυρίως σε ότι αφορά τα συστήματα υποβοήθησης του οδηγού αλλά και το infotainment.

Σε ότι αφορά τους κινητήρες δεν υπάρχουν ακόμα συγκεκριμένα στοιχεία, αλλά λέγεται πως θα χρησιμοποιηθεί ο κινητήρας των 2.400 cc της τρέχουσας γενιάς -αποδίδει 153 και 180 PS στην τελευταία αναβαθμισμένη του εκδοχή. Και το νέο L200 θα κατασκευάζεται στην Ταϊλάνδη και θα είναι διαθέσιμο τόσο με ημίδιπλη όσο και με διπλή καμπίνα.