To Land Rover Defender επιστρέφει στην Αμερική!


Χαρακτηριστικό είναι πως στις νέες teaser φωτογραφίες αναγράφεται το μήνυμα «Coming to America».

  • 28/12/2018

Μετά από 21 χρόνια απουσίας το Defender επιστρέφει στις αγορές των ΗΠΑ και των Καναδά με το λανσάρισμα της νέας γενιάς να ξεκινά το 2020 (η παραγωγή ξεκινά αρχές της εν λόγω χρονιάς). Η Land Rover έχει ήδη teas-άρει την παρουσίαση του νέου Defender και μαζί με τις νέες φωτογραφίες τονίζει τα τεστ που έχουν γίνει σε ακραίες θερμοκρασίας και υψόμετρα.

«Εκ μέρους της Land Rover και των πωλητών μας, είμαστε υπερήφανοι που ανακοινώνουμε ότι ακούστηκαν οι απαιτήσεις των Αμερικανών και των Καναδών πελατών. Έτσι το ολοκαίνουργιο Defender θα κυκλοφορήσει και εδώ από το 2020. Αυτή η ανακοίνωση είναι ένα εορταστικό δώρο για τους οπαδούς του Defender στη Βόρεια Αμερική και μια πρώτη γεύση για το τι θα φέρει το νέο έτος ", δήλωσε ο Kim McCullough, Αντιπρόεδρος Marketing για την Jaguar Land Rover North America.

Η Land Rover δεν έχε ανακοινώσει κανένα άλλο στοιχείο και σίγουρο θα έχουμε πολλά περισσότερα στοιχεία να δούμε μέχρι την ώρα της επίσημης παρουσίασης. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε πως το νέο Defender θα βασίζεται στο νέο αλουμινένιο πλαίσιο MLA. Κάτι που σημαίνει πως το πλαίσιο δεν θα είναι ξεχωριστό τύπου «σκάλας», αλλά θα είναι ένα σύγχρονο αυτοφερόμενο.

Η γκάμα των κινητήρων θα περιλαμβάνει και ήπιες υβριδικές και plug-in υβριδικές εκδόσεις των τετρακύλινδρων βενζίνης της γενιάς Ingenium. Η κορυφαία έκδοση θα εφοδιάζεται με ένα νέο εξακύλινδρο σε σειρά που θα είναι διαθέσιμος με διάφορες αποδόσεις.

Αντίθετα δεν προβλέπεται V8 έκδοση. Επίσης η γκάμα θα περιλαμβάνει και πάλι δύο διαφορετικά μεταξόνια και μια σειρά αμαξωμάτων και εκδόσεων, που θα κυμαίνονται από τη σπαρτιάτικη βασική μέχρι την υπερπολυτελή κορυφαία.