Το Mitsubishi Pajero Sport μας δείχνει το νέο του πρόσωπο


Ένα από τα ελάχιστα μεγάλα αυθεντικά 4x4 που έχουν απομείνει ετοιμάζεται να περάσει στην επόμενη φάση της πορείας του.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 10/7/2019

Τα αποκαλυπτήρια του νέου Pajero Sport έχουν προγραμματισθεί στις 25 Ιουλίου και ήδη είχαν κυκλοφορήσει αρκετές φωτογραφίες που έδειχναν τη ναυαρχίδα της Mitsubishi να δοκιμάζεται στους ψυχρό κλίμα της Σουηδίας. Μέχρι την επίσημη παρουσίαση οι Ιάπωνες μας δίνουν μια πρώτη teaser εικόνα στην οποία φαίνεται η σύγχρονη άποψη ενός από τα ελάχιστα «heavy-duty» 4x4 που έχουν απομείνει στην αγορά.

Το Pajero Sport βασίζεται ως γνωστόν στα μηχανικά μέρη του L200 και ουσιαστικά πρόκειται για μια facelift εκδοχή με ουσιαστικές αλλαγές αφού πέρα από την εξωτερική και αισθητική αναβάθμιση θα υπάρχουν βελτιώσεις στον τομέα της άνεσης, της ποιότητας, των δυνατοτήτων συνδεσιμότητας και των περισσότερων συστημάτων υποβοήθησης άνεσης και ασφάλειας.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν στοιχεία για το Pajero Sport που στην Ευρώπη διατίθεται σε συγκεκριμένες αγορές. Όπως στην βρετανική όπου κυκλοφορεί με τον turbo-diesel των 2,4 lt που αποδίδει 181 PS στις 3.500 rpm αι 430 Nm στις 2.500 rpm. Πιθανότατα να δούμε ένα νέο αυτόματο κιβώτιο οκτώ σχέσεων καθώς και εξελιγμένη τετρακίνηση Super Select 4WD με πρόσθετο το νέο προφίλ οδήγησης off-road στα Gravel, Mud/Snow, Sand και Rock.