Το μουσείο της Mercedes όπως δεν το έχετε δει ξανά (Video)


Έναν διαφορετικό τρόπο για να περιηγηθεί κανείς στο μουσείο της Mercedes-Benz προσφέρει η γερμανική φίρμα αξιοποιώντας τις πτητικές ικανότητες ενός drone.

  • 12/5/2020

Αν μέχρι σήμερα δεν είχατε την ευκαιρία να επισκεφτείτε το μουσείο που διατηρεί η Mercedes-Benz στη φυσική της έδρα, την Στουτγάρδη, τότε θα πρέπει να το βάλετε στο πρόγραμμά σας.

Ακόμα βέβαια και έχετε βρεθεί στη γερμανική πόλη και έχετε επισκεφθεί ένα από τα σημαντικότερα μουσεία για την αυτοκίνηση σε ολόκληρο τον πλανήτη, η το video που θα παρακολουθήσετε θα σας κάνει να αναθεωρήσετε τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζατε τα εκθέματά του.

Και αυτό γιατί οι άνθρωποι της Mercedes-Benz χρησιμοποίησαν αυτήν τη φορά ένα drone μέσα από την κάμερα του οποίου έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε, να θυμηθούμε ή ακόμα και να ανακαλύψουμε νέες «γωνιές» ενός μουσείου που φιλοξενεί περισσότερα από 160 τετράτροχα εκθέματα.

Αφορμή για τη δημιουργία αυτού του εντυπωσιακού video αποτέλεσε η επαναλειτουργία του μουσείου το οποίο είχε κλείσει τις πύλες του μετά και το ξέσπασμα της πανδημίας του Κορωνοϊού. Η συνέχεια επί της οθόνης σας.

Διαβάστε επίσης:

Eπτά μουσεία αυτοκινήτου που μπορείς να επισκεφτείς από τον υπολογιστή σου