Το νέο Audi A3 Sedan θα είναι ένα τετράθυρο coupe!


H ψηφιακή εικαστική απεικόνιση του καινούργιου Audi A3 Sedan δείχνει μια κλασική γραμμή αλλά και μια προσπάθεια να έχει περισσότερο κομψή και πολυτελή εικόνα.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 7/3/2020

Η νέα «γενιά» του Audi A3 (η τέταρτη κατά σειρά) εμφανίστηκε επίσημα στον παγκόσμιο Τύπο με τη Sportback εκδοχή αμαξώματος. Η τετράθυρη δεν αναμένεται να αργήσει ωστόσο, προς το παρόν, δεν υπάρχουν πολλές πληροφορίες για αυτή. Πάντως, ο κ. Kleber Silva δημιούργησε μια ψηφιακή απεικόνιση της μορφής που αναμένεται να έχει το νέο A3 Sedan (του οποίου θα είναι η δεύτερη «γενιά» του πολυτελούς μικρομεσαίου μοντέλου με τον συγκεκριμένο τύπο αμαξώματος).

Στις φωτογραφίες που δημιούργησε μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή βλέπουμε το αμάξωμα να είναι πιο μακρύ συγκριτικά με αυτό της Sportback εκδοχής του νέου μοντέλου της γερμανικής εταιρείας. Το πίσω μέρος του είναι σχετικά κεκλιμένο, ώστε να παραπέμπει σε αυτό ενός coupé, και καμπυλοειδές. Στο χείλος του πορτμπαγκάζ έχει διαμορφωθεί μια μικρή αεροτομή ενώ τα πίσω φώτα εκτείνονται περισσότερο στα πλαϊνά, σε σχέση με ό,τι ίσχυε πριν. Μένει να δούμε κατά πόσο αυτή η ψηφιακή απεικόνιση θα ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα του καινούργιου Audi A3 Sedan.