To νέο Isuzu D-Max "4Χ4" της χρονιάς στην Αγγλία


Tο περιοδικό "4x4" ένα από τα σημαντικότερα και εγκυρότερα έντυπα αυτοκινήτου στη Μεγάλη Βρετανία, αναγνώρισε το νέο Isuzu D-ΜΑΧ με τον τίτλο του "Επαγγελματικού 4x4 της χρονιάς".
  • 29/6/2004
&00 Tο περιοδικό "4x4" ένα από τα σημαντικότερα και εγκυρότερα έντυπα αυτοκινήτου στη Μεγάλη Βρετανία, αναγνώρισε το νέο Isuzu D-ΜΑΧ με τον τίτλο του "Επαγγελματικού 4x4 της χρονιάς". Το μοντέλο, το οποίο είναι γνωστό με το όνομα "Rodeo" στην αγγλική αγορά, παρουσιάστηκε τον προηγούμενο Οκτώβριο και πολύ γρήγορα κέρδισε τις εντυπώσεις.
Το "4x4" αναφέρει ότι: "Η επιτροπή επιλογής του περιοδικού αναζήτησε έναν "πρωταθλητή" που καλύπτει τις ανάγκες του μέσου οδηγού, παρά ένα απόλυτα ειδικευμένο όχημα. Το D-ΜΑΧ φέρνει νέα επίπεδα ασφαλείας και αναβαθμίζει την αγορά των επαγγελματικών. Ταυτόχρονα, το τετράθυρο προσφέρει μεγάλη άνεση και εργονομία, καθώς το σαλόνι του D-ΜΑΧ είναι ό,τι πιο κοντά σε επιβατικό για την κατηγορία, γεφυρώνοντας έτσι τη διαφορά ανάμεσα στα SUV (sport utility vehicles) και τα pickup".
"Πέρα από την πραγματικά εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση, το D-MAX διαθέτει 3-λιτρο turbo intercooler κινητήρα, τον μεγαλύτερο στην κατηγορία του, που αποδίδει αβασάνιστα την ροπή του από τις 1600 σ.α.λ., κάνοντάς το ιδιαίτερα αποδοτικό στην ρυμούλκηση". Οι καινοτομίες όμως δεν σταματούν εκεί - το D-MAX είναι το μόνο που κυκλοφορεί και με αυτόματο κιβώτιο τεσσάρων ταχυτήτων.
Σύμφωνα με το περιοδικό: "Απονέμουμε τον τίτλο στο έξυπνο, άνετο και με πολύ καλή οδική συμπεριφορά D-MAX, επειδή θέτει νέα δεδομένα που σίγουρα οι άλλοι θα ακολουθήσουν".