Το νέο Isuzu D-Max έκανε ντεμπούτο


Στην Ταϊλάνδη, εκεί όπου κατασκευάζεται, έκανε την πρώτη του επίσημη εμφάνιση η νέα γενιά του D-Max.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 14/10/2019

Περίπου μετά από οκτώ χρόνια το pickup της Isuzu περνά στην επόμενη του γενιά και αποκτά όλα όσα οφείλει να έχει ένα σύγχρονο pickup. Και όπως έχουμε δει τελευταία δίνεται μεγάλη βαρύτητα ακόμη και στον σχεδιαστικό τομέα, όπως και στις ανέσεις στο εσωτερικό.

Έτσι, το νέο D-Max διαθέτει μια δυναμική μάσκα που φέρει ολογράφως την επωνυμία της εταιρίας και πλαισιώνεται από όμορφους προβολείς LED με τους ομίχλης χαμηλότερα. Το πίσω μέρος έχει εξίσου ένα ελκυστικό στιλ, ενώ στις κορυφαίες εκδόσεις δεν απουσιάζουν τα λογότυπα, στα «σκαλοπάτια», λεπτομέρειες στο χρώμιο κ.α.

Στο εσωτερικό το νέο D-Max μας παραπέμπει στα πιο πρόσφατα δεδομένα της κατηγορίας όπου συναντάμε μια κεντρική οθόνη αφής 9,0’’ και τον διάκοσμο ενός ποιοτικού SUV. Στον πίνακα οργάνων υπάρχει μια μικρότερη οθόνη 4,2’’ παρέχοντας επιπλέον πληροφορίες στον επαγγελματία ή τον χομπίστα. Επίσης υπάρχουν όλες οι δυνατότητες συνδεσιμότητας σε περιβάλλον Apple CarPlay ή Android Auto.

Από εκεί και πέρα το νέο D-Max θα προσφέρεται από του χρόνου στις εκδόσεις Regular Cab, Space Cab και Crew Cab. Ανάλογα με την αγορά θα υπάρχουν δύο αναβαθμισμένοι diesel κινητήρες, ο μικρότερος των 1,9 lt με τους 150 PS και τα 350 Nm και ο μεγαλύτερος των 3,0 lt με 190 PS και 450 Nm.

Εξελιγμένη είναι και η μετάδοση με μηχανικό 6άρι ή νέο αυτόματο, ενώ η τετρακίνηση έχει μεταξύ άλλων και ηλεκτρομαγνητικό πίσω διαφορικό με δυνατότητα κλειδώματος. Επίσης οι Ιάπωνες κάνουν λόγο για ομαλότερη και ταχύτερη εμπλοκή της λειτουργίας 4x4.