Το νέο Mazda CX-60 θα παρουσιαστεί στις 8 Μαρτίου


Το νέο Mazda CX-60 PHEV θα είναι η νέα ναυαρχίδα στην ευρωπαϊκή γκάμα των SUV της Mazda και θα κάνει την επίσημη πρεμιέρα του στις 8 Μαρτίου. Με Plug-in υβριδικό σύστημα κίνησης 2,5 λίτρων και περισσότερους από 300 ίππους, είναι το πρώτο PHEV μοντέλο της  Mazda.

  • 8/2/2022

Στις 8 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το παγκόσμιο ντεμπούτο του ολοκαίνουργιου Mazda CX-60 PHEV, του πρώτου εκ των δύο νέων μοντέλων από την οικογένεια των μεγάλων SUV, που θα παρουσιαστούν στην Ευρώπη μέσα στα επόμενα δύο χρόνια. Μαζί με την ανακοίνωση για την ημερομηνία της παρουσίασης, η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στο φως και την πρώτη teaser εικόνα του CX-60.

Το CX-60 PHEV καταδεικνύει τη δέσμευση της Mazda σε μια προσέγγιση πολλαπλών λύσεων για βιώσιμη κινητικότητα, προσφέροντας  τη σωστή λύση, την κατάλληλη στιγμή. Στο μέλλον θα προστεθεί σε αυτή τη σειρά και το CX-80, το οποίο θα διαθέτει καθίσματα τριών σειρών.

Το Mazda CX-60 PHEV θα πρωτοστατήσει στην ευρωπαϊκή αγορά των plug-in υβριδικών μοντέλων με σύστημα μετάδοσης κίνησης, το οποίο συνδυάζει έναν βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα που βελτιώνει τις επιδόσεις και έχει ως αποτέλεσμα την συνδυαστική ισχύ που ξεπερνά τους 300 ίππους.