Το νέο Nissan Juke θα παρουσιαστεί στις 3 Σεπτεμβρίου


Μετά από εννέα χρόνια η Nissan θα παρουσιάσει το διάδοχο του Juke, μένοντας πιστή στη φιλοσοφία του μοντέλου που όλοι γνωρίζουμε.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 23/7/2019

Αποκάλυψη λοιπόν για τη νέα, τη δεύτερη κατά σειρά γενιά του Nissan Juke στις 3 Σεπτεμβρίου, ενώ στη συνέχεια θα δώσει το παρόν και στην έκθεση στη Φρανκφούρτη. Μέχρι τότε όπως το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί είναι αρκετά μεγάλο και έτσι η ιαπωνική εταιρεία έδωσε στη δημοσιότητα ένα καινούργιο teaser.

Το οποίο είναι σκοτεινό και αναδεικνύει τα LED φώτα ημέρας τα οποία θα βρίσκονται πάνω από τους χαρακτηριστικούς στρογγυλούς προβολείς, που και στη νέα γενιά θα προσδιορίζουν σε σημαντικό βαθμό την εικόνα του Juke.

Το βέβαιο είναι πως και το καινούργιο θα ακολουθεί τη ριζοσπαστική εικόνα του υπάρχοντος, με ένα σχεδόν κάθετο παρμπρίζ και με μια δυναμική διαμόρφωση του πίσω μέρους του, ειδικά γύρω από τα φτερά. Παράλληλα αναμένεται μια ακόμα πιο έντονα κεκλιμένη οροφή, ενώ και οι γυάλινε επιφάνειες συνολικά θα παραμείνουν μικρές.

Η βάση του νέου Juke θα είναι το πλαίσιο CMF που χρησιμοποιείται ήδη στα νέα Renault Clio και Captur, ενώ από πλευράς κινητήρων εξασφαλισμένη είναι η παρουσία του νέου τετρακύλινδρου των 1,3 lt με 140 ή 160 PS. Εξίσου σίγουρος είναι και ο diesel των 1.500 cc, ενώ υπάρχει μεγάλη πιθανότητα η γκάμα να ξεκινά από τον τρικύλινδρο των 1.000 cc.