Το νέο Subaru WRX S4 αποκαλύπτεται (Video)


Η ιαπωνική φίρμα ετοιμάζει το νέο Subaru WRX S4 και λίγο πριν την παρουσίαση του, μας δείχνει το νέο μοντέλο για την ιαπωνική αγορά σε ένα teaser βίντεο. Ποιες λεπτομέρειες γνωρίζουμε.

  • 11/11/2021

Το Subaru WRX  είναι ένα εμβληματικό μοντέλο-σύμβολο ανάμεσα στα μοντέλα της ιαπωνικής μάρκας. Και η νέα γενιά του που μόλις κυκλοφόρησε στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν μοιράζεται σχεδόν τίποτα με τον προκάτοχό του πέρα ??από το όνομα. Μόλις μερικούς μήνες μετά την παρουσίαση του μοντέλου για την Αμερική, η Subaru  ανακοίνωσε τώρα το ντεμπούτο του μοντέλου ιαπωνικών προδιαγραφών.

Με βάση τη νέα γενιά του WRX  που έχει ήδη παρουσιαστεί για τις Ηνωμένες Πολιτείες, οι Ιάπωνες ετοίμασαν μία πολύ ενδιαφέρουσα έκπληξη, την νέα έκδοση WRX S4 με τη σφραγίδα και τα λογότυπα STI.

Το Subaru WRX που παρουσιάστηκε για την αγορά των ΗΠΑ πριν από λίγους μήνες.
Το Subaru WRX που παρουσιάστηκε για την αγορά των ΗΠΑ πριν από λίγους μήνες.

Η παρουσίαση του θα πραγματοποιηθεί στις 18 Νοεμβρίου, αλλά χάρη στο teaser βίντεο που δείχνει το ιαπωνικό μοντέλο σε πλήρη δράση και στα πολύ σύντομα 30 δευτερόλεπτα που διαρκεί φαίνονται καθαρά τα τρία εμβληματικά κόκκινα γράμματα. Αν δούμε το βίντεο προσεκτικά, το κόκκινο λογότυπο STI είναι εμφανές στην εμπρός μάσκα και στην πίσω πόρτα.

Αυτά τα δύο λογότυπα είναι ουσιαστικά και οι μόνες δύο λεπτομέρειες που το ξεχωρίζουν από το αμερικανικό μοντέλο, καθώς δεν έχει αλλάξει κανένα σημείο της εξωτερικής εμφάνισης. Ούτε φυσικά το έντονο ειδικό πορτοκαλί χρώμα.

Η Subaru  ήταν ιδιαίτερα φειδωλή στο βίντεο, χωρίς να δώσει περισσότερες πληροφορίες για το μοντέλο, αφήνοντας όλες τις λεπτομέρειες για το λανσάρισμα του. Αυτό που γνωρίζουμε είναι θα έχει διαφορετικές ρυθμίσεις όσον αφορά το τιμόνι, τα φρένα και τις αναρτήσεις. Οι μηχανικοί της Subaru θα αξιοποιήσουν στο έπακρο τον νέο turbo 4κύλινδρο boxer κινητήρα των 2,4 λίτρων και 275 ίππων, με το φράγμα των 300 ίππων να είναι πολύ κοντά. Η μετάδοση θα γίνεται από τις ήδη γνωστές επιλογές, δηλαδή το 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο ή το τύπου CVT.