Το νέο Toyota Land Cruiser 300 αποκαλύφθηκε!


Το νέο Toyota Land Cruiser εντοπίστηκε από τον φωτογραφικό φακό χωρίς καμουφλάζ, πραγματοποιώντας με αυτόν τον τρόπο την άτυπη πρεμιέρα του.

  • 23/4/2021

Νέες φωτογραφίες που απεικονίζουν το νέο Toyota Land Cruiser 300 ήρθαν στο φως της δημοσιότητας αποκαλύπτοντας την έκδοση παραγωγής του κορυφαίου SUV στην γκάμα της ιαπωνικής φίρμας.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έρχονται να επιβεβαιώσουν κάποια σκίτσα που είχαν δημοσιευθεί νωρίτερα τον Απρίλιο, χαρίζοντας μια ξεκάθαρη άποψη για το σχεδιαστικό στίγμα του αυτοκινήτου.

Στη μπροστινή όψη του κορυφαίου ιαπωνικού offroader ξεχωρίζει η μεγάλη τετράγωνη μάσκα, τα ορθογώνια φωτιστικά σώματα LED, τα νεύρα στο καπό και οι εισαγωγές αέρα στον προφυλακτήρα.

Από το πλάι, διακρίνονται οι τραπεζοειδείς θόλοι που φιλοξενούν πιθανότατα ζάντες αλουμινίου 20 ιντσών, που μάλλον αφορούν την έκδοση Sahara ZX, αν είναι έτσι το όνομα της, σύμφωνα με παλαιότερες ειδήσεις.

Για το πίσω μέρος, το οποίο δεν φαίνεται ξεκάθαρα, πιθανολογούμε πως θα έχει μια μεγάλη μονοκόμματη πόρτα με τοποθετημένα ψηλά τα ορθογώνια φωτιστικά σώματα, ίσως λεπτότερα, συγκριτικά με τη σειρά 200. 

Από τη στιγμή που κυκλοφόρησε στο δρόμο ένα αυτοκίνητο που μοιάζει με το μοντέλο παραγωγής, χωρίς καθόλου κάλυψη, πιθανολογούμε πως η επίσημη παρουσίαση του, ενδεχομένως να γίνει πριν από τον προσεχή Αύγουστο, που αρχικά είχαν αφήσει να εννοηθεί.