To Nissan Juke ξεκινά στη Γερμανία από τις 18.990 ευρώ


Η τιμή του νέου και πάντα ξεχωριστού αισθητικά Juke της δεύτερης γενιάς στη Γερμανία μας δίνει μια καλή εικόνα για το τι θα ισχύσει στη χώρα μας.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 17/9/2019

Η Nissan παρουσίασε το νέο Juke 10 ολόκληρα χρόνια μετά την πρεμιέρα του αρχέτυπου, το οποίο είναι ένα από τα μακροβιότερα αλλά και από τα πιο πολωτικά σύγχρονα μοντέλα παραγωγής.

Η ιδιαίτερη εμφάνιση υπάρχει και στο διάδοχό του, ο οποίος στη χώρα μας θα είναι διαθέσιμος από τις αρχές του νέου χρόνου, όταν και θα ανακοινωθούν και οι τιμές τους. Σε άλλες χώρες, όπως π.χ. η Γερμανία, έχει ανοίξει η λίστα των παραγγελιών του και κατά συνέπεια έχουν προσδιοριστεί και οι τιμές του. Γεγονός που μας δίνει μια πρώτη, ρεαλιστική εικόνα για το που θα κυμαίνονται και στη χώρα μας.

Έτσι λοιπόν το νέο Nissan Juke θα ξεκινά στη Γερμανία από τις 18.990 ευρώ και αφορά την εκδοχή του με τον τρικύλινδρο turbo των 1.000 cc, των 117 PS και των 180 Nm με το  εισαγωγικό επίπεδο εξοπλισμού. Ο ίδιος κινητήρας αλλά σε συνδυασμό με το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και με επίπεδο εξοπλισμού Agenta θα ξεκινά από τις 22.950 ευρώ.

Για το λανσάρισμα θα υπάρχει και η περιορισμένης παραγωγής ειδική έκδοση Premier Edition -στη Γερμανία αντιστοιχούν 50 μονάδες- η οποία είναι φουλ εξτρά και κοστίζει 29.180 ευρώ. Στην πορεία η γκάμα του νέου Nissan Juke θα εμπλουτιστεί και με τον diesel 1.5 dCi.