Το Nissan Z δέχεται αναβαθμίσεις Nismo και «αγριεύει» ακόμα περισσότερο (photos)


Η Nissan προσφέρει μέρη Nismo στο Nissan Z εν όψει του SEMA Show και το κάνει ακόμα πιο ιδιαίτερο, γι αυτούς που δεν είχαν ήδη πειστεί από την εμφάνισή του.

  • ΦΩΤΟ: NISSAN NISMO
  • 2/11/2022

Η Nissan κατέφτασε στο SEMA Show φέρνοντας αναβαθμίσεις Nismo για το Nissan Z, κανοντάς το ακόμα πιο «αγριεμένο» και πανίσχυρο.

Το νέο και αναβαθμισμένο Nissan Nismo Z θα είναι διαθέσιμο στις αντιπροσωπείες της Nissan από τις αρχές του 2023, και θα περιλαμβάνει ένα νέο σύστημα ανάρτησης, έναν ρυθμιζόμενο κλωβό ασφαλείας, μπάρες ασφαλείας, και άλλα στηρίγματα παρόμοιου τύπου που ενισχύουν ακόμα περισσότερο την ανάρτηση.

Μεγαλύτερα φρένα Nismo έχουν τοποθετηθεί, ενώ τροχοί 19 ιντσών LM-RS1 και ελαστικά Bridgestone RE71RS προτιμήθηκαν από την εταιρεία. 

Όσον αφορά στον κινητήρα, η Nissan έχει αναβαθμίσει και το intercooler, με αποτέλεσμα να περνά 148% περισσότερος αέρας σε σχέση με το μοντέλο εργοστασιακών ρυθμίσεων. Μία εξάτμιση 2,25 ιντσών είναι επίσης διαθέσιμη, όπως και ένας διπλός συμπλέκτης και ένας νέος σφόνδυλος, τα οποία μπορούν να «αντέξουν» έως και 811 PS και 1.017 Nm ροπής, γεγονός που επιτρέπει στον κάθε ιδιοκτήτη να αυξήσει ακόμα παραπάνω την ισχύ του Nismo Z του.

Για το οπτικό κομμάτι, η Nissan προσφέρει ικανοποιητικά πολλές επιλογές, όπως για παράδειγμα καλύμματα καθρεπτών και κινητήρα από ανθρακόνημα, όπως και νέα εμφάνιση από ανθρακόνημα για το τιμόνι, μοχλό ταχυτήτων από τιτάνιο.