To Οpel Insignia ανανεώνεται και θα έχει και νέα μάσκα


Το face lift του μεγάλου Opel, του Insignia, θα είναι πιο εκτεταμένο σε σχέση με ότι συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤΟ: ΑΡΧΕΙΟ
  • 9/7/2019

Η Οpel βρίσκεται στη φάση δοκιμών και εξέλιξης για την ανανεωμένη έκδοση της ναυαρχίδας της, του Insignia. Η οποία θα παρουσιαστεί πιθανότατα στις αρχές της νέας χρονιάς και θα χαρακτηρίζεται από μια νέα μάσκα. Εδώ πρότυπο είναι το concept GT X Experimental, με αποτέλεσμα το λογότυπο της μάρκας να προβάλλεται ακόμα περισσότερο και να έρχεται στο επίκεντρο.

Παράλληλα η μάσκα θα έχει μικρότερο ύψος και διαφορετικές γρίλιες, ενώ πιο στενοί θα είναι και οι καινούργιας σχεδίασης προβολείς, ενώ αλλαγές αναμένονται και στον προφυλακτήρα και τις εισαγωγές αέρα. Στο πίσω μέρος τα φώτα θα επανασχεδιαστούν σε ότι αφορά τη διαμόρφωση στο εσωτερικό τους, ενώ μπορεί να υπάρξουν αλλαγές και στον προφυλακτήρα.

Στο εσωτερικό, όπως άλλωστε συνηθίζεται, θα υπάρχουν αναβαθμίσεις στο σύστημα infotainment αλλά και στη γκάμα των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού, σε συνδυασμό με βελτιώσεις στη ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται. Από την άλλη οι χώροι δεν πρόκειται να αλλάξουν μιας και θα διατηρηθεί, όπως είναι λογικό και αναμενόμενο, το πλαίσιο θα είναι το ίδιο.

Και επειδή προέρχεται από την εποχή που η Opel ανήκε στην GM δεν μπορεί να συνδυαστεί με σύνολα της PSA αλλά μπορεί με αυτά που παρουσιάστηκαν πρόσφατα για το ανανεωμένο Astra. Που ξεκινούν από τους τρεις κυλίνδρους και τα 1.200 cc για όσα καταναλώνουν βενζίνη και από τα 1.5 lt και πάλι από τους τρεις κυλίνδρους για τους diesel.