To πιο... custom Toyota GR Yaris που έχετε δει!


Το συγκεκριμένο Toyota GR Yaris, με το μαύρο αμάξωμα και τους χαρακτηριστικούς τροχούς βαμμένους στο χρώμα του χαλκού, προάγει περισσότερο τον σπορ χαρακτήρα του πολυδιαφημισμένου μοντέλου.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΖΩΓΛΟΠΙΤΗΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 21/5/2021

Η Toyota έδωσε στο GR Yaris το ιδιαίτερο στυλ που γνωρίζουμε. Ωστόσο, οι ιδιοκτήτες του σίγουρα θα αρχίσουν να προσαρμόζουν το αυτοκίνητό τους στο προσωπικό γούστο τους. 

Αυτό συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση όπου το μαύρου χρώματος αυτοκίνητο συνδυάστηκε με τροχούς στο χρώμα του χαλκού και το αποτέλεσμα προσελκύει το ενδιαφέρον.

Στο εν λόγω GR Yaris εντός από τους τροχούς της εταιρείας Barracuda Racing Wheels, διάστασης 19 ιντσών, ο ιδιοκτήτης του έχει τοποθετήσει ελαστικά Yokohama Advan Fleva, ενώ έχει αλλάξει τα ελατήρια της ανάρτησης με αυτά που προσφέρει η H&R.

Έτσι, όπως ανακοινώθηκε, το ύψος του αυτοκινήτου από το έδαφος έχει μειωθεί κατά 3,5 cm συγκριτικά με αυτό του μοντέλου και είναι σαφές ότι ο ιδιοκτήτης του θέλει να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τα δυναμικά χαρακτηριστικά του οχήματος εντός πίστας.

Τέλος, έχει προσθέσει προστατευτικά από ανθρακονήματα στο κάτω μέρος τού GR Yaris και αντικατέστησε την εξάτμιση της Toyota με μία της Milltek, ώστε να κάνει τον εκπεμπόμενο ήχο της ακόμα πιο αγωνιστικό σε ό,τι αφορά τη χροιά του. Ο κινητήρας του δεν έχει αλλάξει σε ό,τι αφορά στη μέγιστη ισχύ του ή τη ροπή του.

Ακολουθήστε το Car Αnd Driver στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τον μαγικό κόσμο του αυτοκινήτου.