Το πιο ιδιαίτερο μποτιλιάρισμα: 6000 πρόβατα κλείνουν τον δρόμο (video)


Το μποτιλιάρισμα επειδή γίνονται έργα ή γιατί έγινε κάποιο ατύχημα είναι σύνηθες φαινόμενο. Αυτό που δεν περιμένεις εύκολα είναι να μείνεις κολλημένος στον δρόμο γιατί βρήκες μπροστά σου 6000 πρόβατα.

  • ΦΩΤΟ: ViralHog - YouTube
  • 20/2/2023

Στις μεγαλουπόλεις και τα αστικά κέντρα εν γένει, το μποτιλιάρισμα είναι αρκετά συνηθισμένη εμπειρία για όποιον οδηγεί. Ατυχήματα, έργα, ένα χαλασμένο φανάρι μπορούν να διακόψουν την ομαλή κυκλοφορία και να φέρουν σύγχιση, εκνευρισμό, και πολλές χαμένες ώρες πίσω από το τιμόνι.

Στα χωριά, είναι πιο πιθανό αυτό να συμβεί λόγω... των κτηνοτρόφων. Ένα κοπάδι με πρόβατα ή αγελάδες που διασχίζουν τον δρόμο μπορούν να φέρουν για λίγο τη διακοπή της κυκολοφορίας.

Στο Γουαϊόμινγκ των ΗΠΑ, όμως, που ακόμα ζει σε καουμπόικους ρυθμούς, ένας οδηγός βρέθηκε σταματημένος γιατί τον προσπέρασαν 6000 (!) πρόβατα, όπως φαίνεται στο βίντεο του καναλιού ViralHog στο YouTube.

Και με δεδομένο ότι στην πολιτεία ζουν 600.000 άνθρωποι, είναι πιο πιθανό να πέσει κανείς πάνω σε ένα τεράστιο κοπάδι προβάτων παρά σε κίνηση εξαιτίας άλλων οδηγών.

Δείτε το σχετικό βίντεο: