Το Porsche Transporter είναι ένα φανταστικό φορτηγό!


ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ, ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΣΑΣ PORSCHE ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΧΑΡΕΙΤΕ! ΛΕΜΕ, ΤΩΡΑ...

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ
  • 15/10/2018

Ένα ζήτημα για τους ιδιώτες αγωνιζόμενους είναι η μεταφορά του αγωνιστικού τους από πίστα σε πίστα. Φυσικά υπάρχουν τα μεγάλα τρέιλερ αλλά τι θα λέγατε για ένα μοναδικό φορτηγό όπως αυτό που φαντάζεται ο ειδικός στην επεξεργασία εικόνας Ρώσος Igor Shitikov; Μάλιστα το αποτέλεσμα είναι τόσο εντυπωσιακό που μας έβαλε στον πειρασμό να προβάλλουμε την πολύ όμορφη δουλειά που έχει κάνει χρησιμοποιώντας αρκετά στοιχεία από το I.D. Buzz.

Πολύ πετυχημένος είναι ο συνδυασμός χρωμάτων με τα λογότυπα της Porsche να κυριαρχούν δίχως ο καλλιτέχνης να ξεχνά και αυτά της «μαμάς» VW. Ο οποίος επέλεξε δύο 935 για να τις μεταφέρει στο «Volkswagen Renntransporter» όπως ονομάζεται το φανταστικό αυτό φορτηγό.

Σχεδιαστικά υπάρχουν αρκετές ρετρό πινελιές που θυμίζουν κλειστά φορτηγήσια πούλμαν της Mercedes της δεκαετίας του 1960. Πολύ λίγοι θα γνωρίζουν πως η Porsche με την μακρά αγωνιστική ιστορία χρησιμοποιούσε για την μεταφορά αγωνιστικών (όπως οι 917 και 956) στις ευρωπαϊκές πίστες φορτηγά Mercedes.