Το πρώτο teaser του Kia EV9 Concept


Η Kia μας δίνει την πρώτη teaser εικόνα του πρωτότυπου EV9 πριν από το ντεμπούτο της 11ης Νοεμβρίου.  Τι γνωρίζουμε ως τώρα για το μεγάλο ηλεκτρικό SUV της Kia.

  • 8/11/2021

Η Kia  αποκάλυψε την plug-in υβριδική έκδοση του Sorento τον Αύγουστο και τώρα φαίνεται να ετοιμάζει ένα ολοκαίνουργιο αμιγώς ηλεκτρικό μεγάλων διαστάσεων SUV που θα φέρει το όνομα EV9 και θα παρουσιαστεί στις 11 Νοεμβρίου ως EV9 concept.

Η Kiaμόλις ανακοίνωσε την ημερομηνία της παρουσίασης του νέου concept EV9 μέσω ανάρτησης στο λογαριασμό της στο Instagram. Η μοναδική teaser εικόνα δεν αποκαλύπτει πολλά, αν και, τουλάχιστον, μπορούμε να δούμε το συνολικό σχήμα του οχήματος που όπως δείχνει και το όνομά του πρόκειται να γίνει το μεγαλύτερο ηλεκτρικό μοντέλο της μάρκας.

Τον περασμένο Φεβρουάριο η Kiaανακοίνωσε ότι η επόμενη γενιά ηλεκτρικών οχημάτων που θα παρουσιάσει θα χρησιμοποιούν τα ονόματα EV1 έως και EV9. Όλα θα βασίζονται στην αρχιτεκτονική E-GMP που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Hyundai, και όπως όλα δείχνουν το EV9 που πρόκειται να δούμε ως concept σε λίγες ημέρες από τώρα θα είναι το κορυφαίο μοντέλο της ηλεκτρικής γκάμας της κορεάτικης φίρμας.