Το Range Rover Evoque θα αποκτήσει και επιμηκυμένη έκδοση


ΤΟ EVOQUE ΜΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑΞΟΝΙΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΦΤΑ ΘΕΣΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 2021.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 21/5/2020

Το Evoque είναι από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Land Rover, με όπλα του την εμφάνισή του, το πολυτελές εσωτερικό του και τα δυναμικά χαρακτηριστικά του. Τόσο στην άσφαλτο όσο και πέρα από αυτήν. Το βασικό παράπονο των κατόχων ή των υποψήφιων κατόχων του Evoque δεν είναι άλλο από τους σχετικά περιορισμένους χώρους για όσους λαμβάνουν θέση στο πίσω κάθισμά του.

Και αυτό παρά το ότι η τρέχουσα γενιά του έχει να επιδείξει 20 χιλιοστά μεγαλύτερο «αέρα» για τα γόνατα των πίσω επιβατών σε σχέση με την προηγούμενη. Στη Land Rover έχουν φυσικά υπόψη τους το ζήτημα και ήδη προχωρούν με γρήγορους ρυθμούς προς τη λύση του, καθώς στο διαδίκτυο ήδη έχουν κυκλοφορήσει φωτογραφίες καμουφλαρισμένων πρωτοτύπων μιας επιμηκυμένης έκδοσής τους.

Το πόσο μεγάλη θα είναι αυτή η αύξηση του μεταξονίου δεν είναι ακόμη γνωστό αλλά το βέβαιο είναι πως θα μπορεί να καλύπτει και την τοποθέτηση μιας τρίτης σειράς καθισμάτων. Η οποία θα καθιστά και το πιο μικρό των Range Rover επταθέσιο. Φυσικά η προσθήκη στη γκάμα του Evoque μιας μεγαλύτερης έκδοσης έχει βάσιμες πιθανότητες να αυξήσει στη δημοτικότητά του κυρίως στην Κίνα αλλά και στις άλλες ασιατικές αγορές όπου το μέγεθος είναι αδιαμφισβήτητο ότι μετράει.