Το σοκαριστικό video της κατάρρευσης ενός πολυώροφου parking


Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το video από την κατάρρευση ενός parking το οποίο οδήγησε στην καταστροφή δεκάδων πολυτελών αυτοκινήτων.

  • 4/1/2021

Μπορεί στη Σαουδική Αραβία τα… πετροδολάρια να περισσεύουν, αυτό ωστόσο δεν στάθηκε αρκετό για να αποτρέψει μια καταστροφική αστοχία στην κατασκευή ενός πολυώροφου parking αυτοκινήτου.

Αυτό τουλάχιστον αποδεικνύει το video που διέρρευσε στο Διαδίκτυο και καταγράφει τη στιγμή της κατάρρευσης της οροφής του parking, η οποία ευτυχώς για όλους προκάλεσε μόνο υλικές ζημιές και δεν στοίχησε κάποια ανθρώπινη ζωή.

Η κατάρρευση του parking σημειώθηκε τον Οκτώβριο και μέχρι και σήμερα δεν έχουν γίνει γνωστά τα αίτια που την προκάλεσε.

Εικόνες από τα δεκάδες διαλυμένα αυτοκίνητα μαρτυρούν το μέγεθος της καταστροφής, ενώ στο σοκαριστικό video που ακολουθεί εμφανίζεται και ένας πολίτης να βρίσκεται στο parking δευτερόλεπτα πριν την κατάρρευση και τελικά να διασώζεται από καθαρή τύχη, καθώς πρόλαβε να κατευθυνθεί στο κλιμακοστάσιο.

Ανάμεσα στα κατεστραμμένα αυτοκίνητα διακρίνεται μια Porsche Panamera, μια Porsche Cayenne, μια BMW Σειρά 7, μια BMW Σειρά 6 και ένα Lexus.

Διαβάστε ακόμα:

Τα δέκα «άγνωστα» διαμάντια του σχεδιαστικού οίκου Pininfarina

Τα 10 πιο αποτυχημένα αυτοκίνητα της σύγχρονης ιστορίας!