To σπέσιαλ Toyota Invincible 50 θα κατασκευαστεί μόλις 50 φορές


Για τα 50 χρόνια του Hilux η Toyota έχει προγραμματίσει μια σειρά ειδικών εκδόσεων, με τελευταία την Invincible 50.

  • 23/10/2018

Τo Hilux της Toyota, ένα από τα πιο καταξιωμένα και επιτυχημένα pick-up παγκοσμίως, γιορτάζει τα 50 του χρόνια και η ιαπωνική εταιρεία με μια σειρά ειδικών εκδόσεών του, τις οποίες ονομάζει Invincible. Πιο πρόσφατη από αυτές η Invincible 50, η οποία έχει εξελιχθεί σε συνεργασία με την Arctic Trucks. Πρόκειται για μια εταιρεία από την Ισλανδία η οποία μετατρέπει αθώα ημιφορτηγά σε εργαλεία για σκληρές off road συνθήκες,

Έτσι λοιπόν η καινούργια, συλλεκτική έκδοση του Hilux διαθέτει ανάρτηση ειδικά εξελιγμένη από την Arctic Trucks και την Bilstein, με αυξημένη απόσταση από το έδαφος μπροστά κατά 40 mm και πίσω κατά 20. Παράλληλα ο τροχός έχει κα μεγαλύτερες ελευθερίες κίνησης, γεγονός που αυξάνει και άλλο τις off road δυνατότητες.

Τα λάστιχα, άλλος ένας καθοριστικός παράγοντας είναι τα all terrain της BF Goodrich στη διάσταση 265/75. Για να χωρέσουν έχουν χρησιμοποιηθεί πιο φαρδιά φτερά τόσο μπροστά όσο και πίσω, ενώ άλλα χαρακτηριστικά της εμφάνιση είναι τέσσερις X LED προβολείς στο πάνω μέρος του roll-bar. Από την άλλη δεν λείπει η απαραίτητα πινακίδα, απόδειξη της περιορισμένης παραγωγής, στο εσωτερικό. Ο κινητήρα του Toyota Hilux Invincible 50 είναι ο γνωστός τετρακύλινδρος diesel των 2.400 cc και των 150 PS.