Το στυλάτο ποδήλατο της Bentley δεν κοστίζει όσο νομίζετε!


Αν σκοπεύατε να μάθετε στο παιδί σας πώς να κάνει ποδήλατο, τότε το καινούριο ποδήλατο ισορροπίας της Bentley είναι ό,τι πρέπει για εσάς και το παιδί σας. Αρκεί να βάλετε βαθιά το χέρι στην τσέπη σας…

  • 12/5/2021

Προοριζόμενο για παιδιά ηλικίας άνω των 3 ετών, το ποδήλατο αυτό προστέθηκε στην γκάμα της Bentley, μαζί με το Trike και άλλα παρόμοια προϊόντα. Η τιμή του είναι στα 525 ευρώ και είναι διαθέσιμο σε διάφορα χρώματα.

Όπως και στα υπόλοιπα αυτοκίνητα της Bentley, το τιμόνι του ποδηλάτου έχει σχέδια σε σχήμα διαμαντιού. Κάθε κομμάτι του σκελετού γράφει το όνομα της εταιρίας, το οποίο το συναντάμε και στην σέλα του, η οποία είναι κατασκευασμένη από οικολογικό δέρμα και έχει ένα μοτίβο σαν να είναι κατασκευασμένη από ανθρακόνημα.

Όσον αφορά την κατασκευή του, ο σκελετός είναι από κράμα μαγνησίου και ζυγίζει 650 γραμμάρια, ενώ μπορεί να αντέξει βάρος μέχρι 35 κιλά. Οι αλουμινένιες ζάντες του υποστηρίζουν «αρκετό βάρος αλλά δεν προσδίδουν όγκο στο ποδήλατο», σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της Bentley.

«Αυτό το ποδήλατο ισορροπίας φτιάχτηκε με την ίδια προσοχή στις λεπτομέρειες που βάζουμε και στα αυτοκίνητά μας» είπε ο σχεδιαστής της Bentley, Chris Cooke.