Το Subaru Viziv Adrenaline Concept στη Γενεύη


Η Subaru θα παρουσιάσει στη Γενεύη ένα πρωτότυπο, το Viziv Adrenaline Concept. Είναι η πρώτη ένδειξη ενός μικρού SUV, το οποίο θα συμπληρώσει την γκάμα της ιαπωνικής εταιρείας στη βάση της.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ.
  • 20/2/2019

Η Subaru, ομολογουμένως εμφανίζεται ιδιαίτερα δραστήρια το τελευταίο χρονικό διάστημα και έτσι στην έκθεση αυτοκινήτου της Γενεύης, που διοργανώνεται στις αρχές Μαρτίου, θα παρουσιάσει ένα νέο πρωτότυπο. 

Η εταιρεία δημοσίευσε μια teaser φωτογραφία του νέου οχήματος. Όμως, από τη σκοτεινή λήψη -όπως βλέπετε-, κάποιος συμπεραίνει ότι πρόκειται για ένα μάλλον μικρό SUV που είναι είτε δίθυρο είτε έχει κρυφές χειρολαβές στις πίσω πόρτες.

Άλλο ένα χαρακτηριστικό του είναι η αυξημένη απόσταση από το έδαφος που θα ενισχύει σημαντικά τις δυνατότητές του πέρα από την άσφαλτο. Γενικά, αν κρίνει κανείς από την ονομασία του -η πλήρης ονομασία του είναι Viziv Adrenaline Concept- η Subaru θέλει να έχει έναν πιο δυναμικό χαρακτήρα. Ίσως και τις ανάλογες επιδόσεις, ενώ η αίσθηση αυτή ενισχύεται από τα τονισμένα φτερά του.

Άλλα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του Viziv Concept είναι τα σχήματος «C» LED φώτα ημέρας που περικλείουν τους προβολείς αλλά και οι κάμερες στις εμπρός κολώνες οι οποίες αντικαθιστούν τους συμβατικούς καθρέφτες. Στο πρωτότυπο, φυσικά, μιας και στην έκδοση παραγωγής δύσκολα θα υιοθετηθεί.

Επίσης, αν κάποιος παρατηρήσει τη μάσκα και γενικά τα ανοίγματα εξαερισμού στο αμάξωμα του Viziv θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως οι πιο πολλές εκδόσεις του θα κινούνται από κινητήρα εσωτερικής καύσης. Ο οποίος, φυσικά, θα είναι boxer.