Το super Nissan GTR της Italdesign θα κοστίζει 990.000 ευρώ.


Όσο περίπου ήταν το κόστος και μίας LaFerrari το απίστευτο Nissan GTR της Italdesign με τα 720 άλογα είναι πραγματικά "εξωγήινο" σε εμφάνιση και επιδόσεις.

  • 8/12/2018

Η Nissan επιβεβαίωσε τον σχεδιασμό παραγωγής του Nissan GT-R50 από την Italdesign, της απόλυτης  “έκφρασης” του GT-R,  “ανοίγοντας” και επίσημα το βιβλίο παραγγελιών για  περιορισμένη παραγωγή 50 αυτοκινήτων. 

Το εξωτερικό του αυτοκινήτου είναι σχεδόν αμετάβλητο από το πρωτότυπο που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο, στο Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood,  στην Αγγλία. Η τιμή του κατασκευασμένου από τη NISMO GT-R των 720PS της  Italdesign,  θα ξεκινά από τις  990.000 ευρώ, προ φόρων και  λοιπών προαιρετικών επιλογών.

Βασισμένο στο μοντέλο παραγωγής του Nissan GT-R NISMO του 2019, το μοναδικό αυτό αυτοκίνητο μνημονεύει τις επετείους των 50 ετών τόσο για το  GT-R, όσο και για την  Italdesign. Αν και το  πρωτότυπο όχημα διαθέτει ένα ξεχωριστό χρυσό εσωτερικό στοιχείο που εκτείνεται σε όλο σχεδόν το πλάτος του οχήματος,  οι τυχεροί αγοραστές του σπάνιου μοντέλου θα μπορούν να καθορίζουν τους προτιμώμενους συνδυασμούς χρωμάτων για την έκδοση της παραγωγής, αλλά και να επιλέξουν εσωτερικά χρώματα και αντίστοιχα πακέτα διαμόρφωσης.

Εκτός από το Goodwood, το πρωτότυπο GT-R50 έκανε εμφανίσεις στο Spa-Francorchamps στο Βέλγιο, στο Rolex Monterey Motorsports Reunion στις ΗΠΑ και στο Nissan Crossing, στην Ginza του Τόκιο. Από τις 7 Δεκεμβρίου θα “φιλοξενείται” στη Nissan Gallery, στην Yokohama.

"Η αντίδραση από τους φίλους  της Nissan σε όλο τον κόσμο, όπως και των  δυνητικών αγοραστών του GT-R50, έχει ξεπεράσει σε μεγάλο βαθμό τις προσδοκίες μας", δήλωσε ο Bob Laishley, διευθυντής προγράμματος σπορ αυτοκινήτων παγκοσμίως για τη Nissan. "Αυτά τα 50 αυτοκίνητα, τα οποία γιορτάζουν τα 50 χρόνια του GT-R καθώς και τα 50 χρόνια της Italdesign, είναι αφιερωμένα  στην ηγετική θέση της Nissan στη μηχανολογία, όπως και στην πλούσια κληρονομιά των σπορ αυτοκινήτων που θα έρθουν στο μέλλον."

Οι πελάτες που επιθυμούν να αποκτήσουν το GT-R50 μπορούν να ξεκινήσουν με τη διαδικτυακή “επίσκεψη” στο GT-R50.nissan  και να επικοινωνήσουν με την Italdesign για να δημιουργήσουν το δικό τους αυτοκίνητο. Οι παραδόσεις θα ξεκινήσουν το 2019 και θα συνεχιστούν μέχρι το 2020.