Το Suzuki Jimny απέναντι στο Jeep Wrangler και στο Bowler Bulldog (Video)


ΜΙΑ ΜΑΧΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ OFFROADERS ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΕΙ ΑΝΙΣΗ ΑΠΟΚΤΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕ ΤΟ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ, ΤΟ ΟΚΤΑΚΥΛΙΝΔΡΟ BOWLER BULLDOG, ΝΑ ΕΠΙΤΑΧΥΝΕΙ ΠΑΝΩ ΣΕ ΓΚΑΖΟΝ.

  • 12/11/2019

Δαυίδ εναντίον Γολιάθ θα μπορούσε να είναι ο τίτλος της μάλλον άνισης μάχης του Suzuki Jimny των 101 ίππων απέναντι στο δίλιτρο-υπερτροφοδοτούμενο Jeep Wrangler των 272 ίππων, μόνο που στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρχε και τρίτος στην παρέα και μάλιστα ακόμα πιο ισχυρός.

Πρόκειται για την οκτακύλινδρo Bowler Bulldog που δεν είναι τίποτα περισσότερο αλλά και τίποτα λιγότερο από ένα Land Rover Defender με τα… σωθικά ενός Range Rover SVR, ήτοι ένα πεντάλιτρο κινητήρα που με τη βοήθεια ενός μηχανικού υπερσυμπιεστή αγγίζει τους 550 ίππους.

Μόνο που το θηριώδες offroader είχε ένα τεράστιο εμπόδιο να υπερκεράσει που λέγεται γρασίδι, λάσπη και χώμα, την ίδια στιγμή που τα υπόλοιπα δύο αυτοκίνητα απολάμβαναν τη φιλοξενία της ασφάλτου σε έναν αγώνα επιτάχυνσης από στάση η έκβαση του οποίου κρίθηκε στις λεπτομέρειες. Περισσότερα στο video που ακολουθεί.