Το Tesla Cybertruck κόντρα σε ένα Ford F-150 (video)


Ως μετρ στο παιχνίδι των εντυπώσεων η εταιρία του Elon Musk σε μια προσπάθεια να διασκευάσει τις εντυπώσεις.

  • KEIMENO: ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΦΩΤ.: ΑΡΧΕΙΟ
  • 26/11/2019

Τον γύρο του κόσμου έχει κάνει η πρεμιέρα του Cybertruck έχοντας συσσωρεύσει τόνους από αρνητικά και χλευαστικά σχόλια στα social media για την σχεδίαση του πιο πρόσφατου Tesla. Μάλιστα το φιάσκο του Elon Musk με τα άθραυστα κρύσταλλα το μόνο που κατάφερε ήταν να ρίξει την μετοχή της εταιρίας του αρκετά κάτω, η οποία μετοχή και παραμένει με αρνητικό πρόσημο.

Σε μία προσπάθεια να περισώσει την κατάσταση και να πείσει για τις δυνατότητες του νέου Cybertruck η Tesla το έθεσε σε αντιπαράθεση με το δημοφιλέστερο pick-up της αμερικανικής αγοράς, το Ford F-150.

Όπως θα δείτε στο μικρής διάρκειας βίντεο το Cybertruck φαίνεται να επιβάλλεται του Ford και να το τραβά προς το μέρος του. Ωστόσο, αν παρατηρήσετε καλά στο βίντεο θα δείτε πως οι πίσω τροχοί του F-150 σπινάρουν και αν ισχύει κάτι τέτοιο πρόκειται για ζαβολιά της Tesla μιας και το Cybertruck είναι τετρακίνητο.

Επιπρόσθετα το πισωκίνητο Ford F-150 έχει κινητήρα έναν Ecoboost των 2,7 lt που αποδίδει 330 PS. Αρκετά κάτω από το Cybertruck με τους δύο ηλεκτροκινητήρες όταν μάλιστα το βοηθούν και ο περίπου μισός τόνος επιπλέον (ελέω μπαταριών) να πατά καλύτερα σε αυτό το «στατικό» τεστ.

Κατά τα υπόλοιπα ο Musk δηλώνει πως οι παραγγελίες έχουν ξεπεράσει τις 200.000. Με 100 δολάρια προκαταβολή και δυνατότητα άμεσης ακέραιας επιστροφής δεν προκαλεί καμία εντύπωση…