Το Toyota C-HR «πάει» πόλεμο


Σε έναν ιδανικό-ψηφιακό κόσμο το Toyota C-HR δεν συνιστά ένα υπεράνω κάθε υποψίας crossover αλλά ένα περιπετειώδες offroader με ανεξάντλητες εκτός δρόμου ικανότητες.

  • 7/2/2020

Θα μπορούσε κάλλιστα να αποτελεί ένα αγωνιστικό πρωτότυπο έτοιμο για τη συμμετοχή του στο επόμενο Rally Dakar ή ένα παντός καιρού και εδάφους offroader που τίποτα δεν το σταματά.

Στην πραγματικότητα πρόκειται για το υπεράνω κάθε υποψίας Toyota C-HR, το οποίο σε έναν ψηφιακό κόσμο καλείται να υποστηρίξει έναν πολύ διαφορετικό και χωρίς αμφιβολία συναρπαστικό ρόλο.

Το εντυπωσιακό εικαστικό αποτέλεσμα φέρει την υπογραφή του Mo Aoun, ο οποίος φέρνει στο φως μια νέα πτυχή ενός αυτοκινήτου που ελάχιστη σχέση μπορεί να έχει με τις εκτός δρόμου δραστηριότητες.

Αυτό βέβαια δεν στάθηκε εμπόδιο στον μετρ των ψηφιακών extreme makeovers να μεταμορφώσει το Toyota C-HR με το αποτέλεσμα να τον δικαιώνει και να βάζει ιδέες στους απανταχού βελτιωτές για τη δημιουργία όλων εκείνων των εξαρτημάτων που θα μπορούσαν να χαρίσουν στη ζωή του ιαπωνικού crossover έναν νέο σκοπό.