Το Toyota Prius βγήκε για κυνήγι!


Ένα κλασικό Toyota Prius μετατρέπεται από την Starwood Customs, που ειδικεύεται σε ανάλογες κατασκευές, στο ιδανικό εκτός δρόμου αυτοκίνητο για κυνήγι

  • 27/4/2021

Δεν βλέπεις κάθε μέρα στο δρόμο κατασκευές σαν το συγκεκριμένο πρώην «ταπεινό» Toyota Prius που έχει μετατραπεί στο ιδανικό εκτός δρόμου αυτοκίνητο, έτοιμο για κυνήγι στο βουνό.

Χάρη στη Starwood Customs, το ιαπωνικό υβριδικό hatchback, έχει μεταβληθεί σε ένα όχημα που θα ζήλευαν ακόμα και τα pickups.

Αν και η εταιρεία που το ανέλαβε διαθέτει μακρά εμπειρία σε αντίστοιχες κατασκευές, είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιεί ως βάση ένα Toyota Prius. Δεν έχουμε ιδέα πόσο μπορεί να κόστισε το project, αλλά φαίνεται να αξίζει και το τελευταίο cent.

Εξωτερικά, όπως διακρίνετε, έχει βαφτεί σε αυτό το χακί χρώμα, που του επιτρέπει με άνεση να χωθεί μέσα στο δάσος χωρίς να γίνει έντονα αντιληπτό. Παρ’ όλα αυτά δεν είναι αυτό το πιο ξεχωριστό στοιχείο πάνω στο Prius.

Η Starwood Customs αφαίρεσε το πίσω τμήμα του αυτοκινήτου και το αντικατέστησε, όπως βλέπετε και από τις φωτογραφίες, από μία πλατφόρμα.

Το αποτέλεσμα μπορεί να μοιάζει κάπως περίεργο, όμως θεωρείται αρκετά πρακτικό, διαθέτοντας βάσεις για τα αναγκαία όπλα του κυνηγιού.

Οι τροχοί έχουν επίσης αλλαχθεί με άλλους που φορούν χωμάτινα ελαστικά, εμπρός έχει τοποθετηθεί εργάτης και υπάρχουν επίσης οι κατάλληλες σχάρες και η αναγκαία ρεζέρβα.

Η Αχίλλειος πτέρνα του Toyota Prius φαίνεται μονάχα να είναι το χαμηλό ύψος του αμαξώματος, που φυσικά δεν είναι και ότι καλύτερο για τέτοιες περιπτώσεις.