Το Toyota Yaris μέσα από τα μάτια των δημιουργών του (βίντεο)


Λίγους μήνες πριν από την έλευσή του στις αγορές η Toyota ανεβάζει ένα μικρό βίντεο αφιερωμένο στο Yaris, με τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτό να καταθέτουν τη γνώμη τους.

  • Μιχαλης Κατωποδης
  • 28/7/2020

Η διαδικτυακή παρουσίαση του νέου Yaris έχει προγραμματιστεί για αύριο, 28/7/2020. Μετά από αυτή θα έχουμε πολύ υλικό να ανεβάσουμε, καθώς και απαντήσεις για διάφορα επιμέρους σημεία που παραμένουν θολά. Η Toyota, ωστόσο, φρόντισε για μία «προθέρμανση» με ένα μικρό αλλά ενδιαφέρον βίντεο, που αποκαλύπτει μερικές από τις πτυχές του νέου της μοντέλου.

Στο βίντεο αυτό βλέπουμε πλάνα από το αυτοκίνητο. Το σημαντικό όμως είναι ότι γνωρίζουμε τους ανθρώπους που βρίσκονται πίσω από αυτό. Αυτούς που εξέλιξαν τις αναρτήσεις, ώστε να είναι όσο το δυνατό πιο άνετες και ευχάριστες. Το πλαίσιο και τα συστήματα ασφαλείας, για να διεκδικήσει μία θέση στην κορυφή. Ακόμα και τους υπεύθυνους του όλου προγράμματος, που μπορούν να εκφέρουν μία πιο σφαιρική και ολοκληρωμένη άποψη για το τι αντιπροσωπεύει, τόσο στη νέα γκάμα της φίρμας, όσο και στην υπόλοιπη κατηγορία. Από την πλευρά μας δεν έχουμε να σχολιάσουμε πολλά, όποτε το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε το play για να πάρετε μία πρώτη γεύση, ανανεώνοντας το ραντεβού για αύριο.