To trailer από το νέο Gran Turismo 7 είναι κα-τα-πλη-κτι-κό (video)


O ιστορικός racing τίτλος κυκλοφόρησε και η Sony το γιορτάζει παρουσιάζοντας ένα εντυπωσιακό opening-movie που "παντρεύει" το χθες με το σήμερα της αυτοκίνησης. 

  • 4/3/2022

Η στιγμή που περίμεναν εδώ και καιρό οι gamers, έφτασε. Το νέο Gran Turismo 7 κυκλοφόρησε αποκλειστικά για τις κονσόλες PlayStation και η Sony αποκάλυψε παράλληλα το opening-movie μέσα από το οποίο κάνει "βουτιά" στην μακρά ιστορία της αυτοκίνησης.

Πιο συγκεκριμένα στο πρώτο μισό του 8λεπτου video παρουσιάζεται αρχειακό υλικό της ιστορίας του αυτοκινήτου, δίνοντας έμφαση στον τρόπο με τον οποίο οι ζωές των ανθρώπων «μπλέχτηκαν» με την εξέλιξη των τεσσάρων τροχών. Μέσα από την οθόνη εμφανίζονται πολλά ιστορικά μοντέλα όπως το πρώτο «Ασημί Βέλος», η Mercedes-Benz SSKL, που είδαμε πριν λίγο καιρό στα χέρια του διάσημου τηλεοπτικού παρουσιαστή Jay Leno.

Στο δεύτερο μισό του video αναλαμβάνει δράση το animation και μπαίνουμε στον μαγικό κόσμο των video games και συγκεκριμένα του νέου τίτλου. Το ύφος αλλά και η ανάλυση της εικόνας αλλάζει, ενώ ο ήχος πλημμυρίζει από τις… κραυγές των αγωνιστικών που καταδιώκονται μέσα στην πίστα.

Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε ότι σήμερα κυκλοφορεί και η special edition έκδοση του Toyota GR Yaris Sport που φέρει το λογότυπο του δημοφιλού video game και θα κατασκευαστεί σε μόλις 100 μονάδες.

Δείτε το εντυπωσιακό opening-movie του Gran Turismo 7…