Το τρίθυρo Hyundai Tucson καίει καρδιές


Το Hyundai Tucson αναμένεται να αποτελέσει μια από τις πιο καυτές αφίξεις του 2021 στην κατηγορία των SUV και ήδη κάποιοι οραματίζονται την εκθαμβωτική τρίθυρη εκδοχή του.

  • 5/12/2020

Η Hyundai έχει βάλει πλώρη για την κορυφή του παγκόσμιου αυτοκινητικού στερεώματος εξαντλώντας όλα τα όπλα που έχει στη φαρέτρα της. Στην αυγή, λοιπόν, μιας νέας ηλεκτροκίνητης εποχής, η κορεατική φίρμα μας επιφυλάσσει ένα από τα πλέον εκκεντρικά, σε επίπεδο σχεδιασμού τουλάχιστον, SUV των ημερών μας.

Ο λόγος φυσικά για το νέο Hyundai Tucson το οποίο θα είναι κοντά μας τους πρώτους μήνες της επόμενης χρονιάς. Μάλιστα είναι τέτοιος ο σχεδιαστικός κώδικας που ακολουθεί το κορεατικό SUV που δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έσπευσαν να μιλήσουν ακόμα και για τρίθυρες εκδόσεις αμαξώματος και υψηλών επιδόσεων κινητήρες που θα «γεμίσουν» την γκάμα του αυτοκινήτου.

Πολύ καλό για να είναι αληθινό; Πιθανώς, ωστόσο, με τη βοήθεια της X-TOMI Design δεν χρειάζεται να περιμένουμε τις αποφάσεις των Κορεατών. Το τρίθυρο Tucson βρίσκεται μπροστά στις οθόνες μας και δικαιώνει εκείνους που οραματίστηκαν ένα coupe SUV που δεν θα υποκύπτει στα κελεύσματα της πρακτικότητας.

Αν μάλιστα κάτω από τις καλοσχηματισμένες επιφάνειες του τρίθυρου αμαξώματος τοποθετούσε και τον δίλιτρο-υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης του i30 Ν τότε τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα τόσο για τους Κορεάτες οι οποίοι θα έχουν πραγματοποιήσει μια ακόμα θεαματική επίδειξη ισχύος όσο και για όλους εμάς που αναζητούν έναν λόγο και μια αφορμή ώστε να δουν με καλό μάτι τα SUV.

Για την ώρα, βέβαια, θα πρέπει να αρκεστούμε στην πεντάθυρη έκδοση του αυτοκινήτου και στους κινητήρες που υποστηρίζουν τον φιλήσυχο χαρακτήρα του.

Στην περίπτωση, πάντως, που το νέο Hyundai Tucson δεν ταιριάζει στα γούστα σας, θα πρέπει να γνωρίζεται ότι μέσα στο 2021 αναμένεται και το νέο Kia Sportage, το οποίο θα ακολουθήσει ένα εξίσου εκκεντρικό σχεδιαστικό μονοπάτι.      

Διαβάστε ακόμα:

Πρώτη γεύση από το Hyundai Bayon