To VW I.D. Buzz Cargo με αγωνιστικά χρώματα


To πρωτότυπο ηλεκτρικό βαν είχε παρουσιαστεί στο Ανόβερο και προσεχώς θα κάνει την εμφάνισή του και στην έκθεση του Los Angeles.

  • 28/11/2018

Πρόκειται για ένα από τα πιο χαριτωμένα πρωτότυπα βαν που έχουμε δει και αν σας θυμίζουν κάτι τα αγωνιστικά χρώματα είναι επειδή θα μπορούσε κάλλιστα να είναι το απόλυτο όχημα υποστήριξης για το ID. R που τρέλανε τα χρονόμετρα στο Pikes Peak. Για αυτό το λόγο το I.D. Buzz Cargo που θα παρουσιαστεί στο L.A. έχει ειδικά διαμορφωμένο πάγκο εργασίας για το I.D. R καθώς και ειδικά σχεδιασμένο ανυψωτικό.

To I.D. Buzz είχε παρουσιαστεί πέρυσι στο Detroit και το I.D. Buzz Cargo ως επαγγελματικό στο Ανόβερο. Ένα από τα βασικά του χαρακτηριστικά είναι η ευελιξία στις μπαταρίες αφού μπορούν να προκύψουν διαφορετικές εκδόσεις, τόσο από πλευράς κόστους όσο και αυτονομίας ξεκινώντας από τα 320 έως τα 550 km (σε κύκλο WLTP).

Συγκεκριμένα για οδηγούς που κινούνται στην πόλη θα υπάρχει η επιλογή μπαταρίας 48 kWh και για όσους κάνουν μακρύτερες διαδρομές μία διπλάσια στις 111 kWh. Η βασική έκδοση θα έχει έναν ηλεκτροκινητήρα 201 PS στον πίσω άξονα, ενώ στην τετρακίνητη έκδοση υπάρχει ένας ακόμη στον μπροστινό άξονα. Η φόρτιση θα μπορεί να γίνεται σε μόλις 30 min και στο 80% της μπαταρίας σε σούπερ ταχυφορτιστή 150 kW.

Το I.D. Buzz Cargo & Van αναμένεται να παρουσιαστεί και να λανσαριστεί το 2021. Μέχρι τότε, ως αδερφό μοντέλο του επιτυχημένου “Τ6” και με δυνατότητα αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 4, δείχνει πώς ένα ηλεκτρικό και πλήρως ανασχεδιασμένο και εξελιγμένο Bulli μπορεί να γράψει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της αυτοκίνησης, περνώντας τη γκάμα των βαν σε μία νέα εποχή.