To χωμάτινο Nissan GT-R τα κάνει όλα και συμφέρει


Με μόλις 95.000 ευρώ μπορεί κανείς να αποκτήσει ένα διαφορετικό Nissan GT-R, το οποίο μπορεί να κινείται με την ίδια ευκολία στην άσφαλτο και το χώμα, διεκδικώντας με αξιώσεις τον τίτλο του off roader.

  • 10/7/2020

Tι θα λέγατε για ένα Nissan GT-R με αυξημένη απόσταση από το έδαφος και εκτεταμένες εκτός δρόμου δυνατότητες; Ακούγεται ουτοπικό αλλά είναι πέρα για πέρα πραγματικό, μιας και μια ολλανδική εταιρεία δεν δίστασε να μετατρέψει το ιαπωνικό sportscar σε ένα ικανότατο off roader.

Οι αναβαθμίσεις ξεκίνησαν από τον διπλά υπερτροφοδοτούμενο V6 κινητήρα των 3,8 λίτρων, ο οποίος αποδίδει περισσότερους από 600 ίππους.

Αλλαγές έχουν πραγματοποιηθεί και στο setup της ανάρτησης έτσι ώστε η απόσταση που χωρίζει τις μεταλλικές επιφάνειες του αμαξώματος από το έδαφος να αυξηθεί κατά 12 εκατοστά.

Τα πλαστικά προστατευτικά των θόλων, τα αυτοκόλλητα αμαξώματος και η σχάρα οροφής στην οποία έχουν τοποθετηθεί ο εφεδρικός τροχός και μια πρόσθετη φωτιστική μονάδα συμπληρώνουν την εικόνα ενός αυτοκινήτου που ελάχιστα θυμίζει το Nissan GT-R που όλοι γνωρίζουμε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία έχει δημιουργήσει ανάλογου ύφους και προδιαγραφών off roaders, αξιοποιώντας καταξιωμένα sporstcars ή supercars, όπως η Lamborghini Gallardo και η Bentley Continental GT.