Τον Οκτώβριο το νέο Suzuki Vitara


Προ των πυλών βρίσκεται το νέο Suzuki Vitara, το οποίο θα αποκαλυφθεί τον προσεχή Οκτώβριο, έχοντας ως αφετηρία την αγορά της Ινδίας.

  • 10/8/2020

Μόλις δύο μόλις δύο μήνες μάς χωρίζουν από την παγκόσμιαπρεμιέρα του νέου Suzuki Vitara σύμφωνα με πληροφορίες που διαρρέουν από τη Suzuki-Maruti στην Ινδία.

Η παγκόσμια πρεμιέρα του δημοφιλούς SUV θα πραγματοποιηθεί τον Οκτώβριο, ωστόσο, η διάθεσή του θα ξεκινήσει το δεύτερο τετράμηνο του επόμενου έτους.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, το μήκος του νέου Vitara θα ξεπεράσει τα 4,2 μέτρα, ενώ αισθητή θα είναι και η αύξηση στο πλάτος του αμαξώματος με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τους χώρους στο εσωτερικό του αλλά και για την τοποθέτησή του στην ευρωπαϊκή αγορά.

Από τη σημερινή γενιά του αυτοκινήτου θα προέλθει ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης του 1,4 λίτρου, ο οποίος στην Ευρώπη θα προσφέρεται κατά αποκλειστικότητα σε mild hybrid διαμορφώσεις.

Το νέο Suzuki Vitara θα διατηρήσει στην γκάμα του τη δυνατότητα επιλογής ενός αυτόματουκιβωτίου έξι σχέσεων αντί του μηχανικού με τον ίδιο αριθμό ταχυτήτων.

Ανάλογη αναμένεται να είναι και η τύχη του συστήματος τετρακίνησης, το οποίο καλώς εχόντων των πραγμάτων θα παραμείνει στο portfolio του αυτοκινήτου.

Δεν ισχύει το ίδιο φυσικά για τον 1000άρη κινητήρα βενζίνης, ο οποίος έχει ήδη τερματίσει την ευρωπαϊκή πορεία, όπως άλλωστε και για το ατμοσφαιρικό σύνολο του 1,5 λίτρου.