Τούρκος τα κάνει όλα λάθος και διαλύει μια Ferrari 458 Italia (Video)


Μια απόσταση πέντε μέτρων ήταν αρκετή για έναν Τούρκο μετρ του drifting ώστε να διαλύσει μια μαύρη Ferrari 458 Italia Spider.

  • 11/3/2021

Ως γνωστόν τα μεταξωτά… supercars θέλουν και επιδέξια χέρια, κάτι που έρχεται να μας το υπενθυμίσει ένα -ακόμα- τραγελαφικό περιστατικό το οποίο σημειώθηκε στην Τουρκία με πρωταγωνιστές μια μαύρη Ferrari 458 και έναν Τούρκο γητευτή των ιταλικών αλόγων.

Ο Τούρκος συναγωνιστής θέλησε να αποχωρήσει με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο από το πλυντήριο αυτοκινήτων, βυθίζοντας στο πάτωμα το δεξί πεντάλ και διεκδικώντας τα πέντε λεπτά δημοσιότητας που αντιστοιχούν σε κάθε περήφανο ιδιοκτήτη Ferrari.

Η συνέχεια βέβαια δεν ήταν η αναμενόμενη καθώς ο Τούρκος πιλότος δεν υπολόγισε σωστά το πλάτος του δρόμου με αποτέλεσμα το κάτι σαν drift να ολοκληρωθεί άδοξα.

Αρχικώς ο πίσω αριστερός τροχός προσκρούει στο τσιμεντένιο διάζωμα του δρόμου, προκαλώντας την πλήρη αποσταθεροποίηση του ιταλικού supercar, το οποίο μερικά δευτερόλεπτα αργότερα βρίσκεται σκαρφαλωμένο στο κράσπεδο με τον στύλο του φωτεινού σηματοδότη να έχει βάλει φρένο στην τρελή πορεία του.