Transformers: Ο νέος πρωταγωνιστής λέγεται Mirage και είναι μια Porsche 911 Carrera RS 3.8 (video)


Ο Mirage είναι ο «διάδοχος» του Bumblebee και έρχεται για να ενταχθεί στην ομάδα των Autobots. Πώς και πώς περιμένουν την ταινία οι fans της Porsche.

  • ΚΕΙΜΕΝΟ: ΜΑΡΙΛΗ ΠΙΝΙΑΤΑΡΟ / ΦΩΤΟ: PORSCHE
  • 14/2/2023

Ένας θρύλος της αυτοκίνησης μεταμορφώνεται για να αναλάβει χρέη... ηθοποιού. Η Porsche 911 Carrera RS 3.8 θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία του δημοφιλούς franchise Transformers, η οποία θα μεταφέρει την ιστορία στη δεκαετία του '90, εισάγοντας 3 νέες ομάδες οχημάτων, τα Maximals, τα Predacons, και τα Terrorcons, τα οποία θα κληθούν να τα «βάλουν» με τα γνωστά Autobots και Decepticons.

Το Transformers: Rise of the Beasts θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 9 Ιουνίου του τρέχοντος έτους, με τον Steven Caple Jr. να αναλαμβάνει τα ηνία της σκηνοθεσίας, και τον Anthony Ramos (Hamilton) και την Dominique Fishback (Judas and the Black Messiah) να έχουν πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Το πρώτο trailer-teaser της ταινίας, που δείχνει ξεκάθαρα την Porsche 911 Carrera RS 3.8 έχει κυκλοφορήσει, μάλιστα από την ίδια την Porsche, παρουσιάζοντας τον Mirage, όπως ονομάζεται ο «χαρακτήρας» που θα υποδυθεί το εμβληματικό μοντέλο. Για πολλούς, ο Mirage είναι ο διάδοχος του Bumblebee, που έρχεται να δώσει μία νέα, φρέσκια ματιά στο franchise, αφού πρόκειται για έναν εντελώς νέο χαρακτήρα, που θα ενταχθεί στην ομάδα των Autobots.

Τα σχόλια του κοινού στα social media δείχνουν πως οι πρώτες αντιδράσεις που απέσπασε η συμμετοχή της Porsche στην ταινία είναι αρκετά θετικές, κι ότι ο κόσμος ήταν ήδη έτοιμος να υποδεχτεί αυτήν την ανανεωμένη ματιά που θα φέρει ο Mirage στις επόμενες ταινίες.

Δείτε την Porsche 911 Carrera RS 3.8 να μετατρέπεται σε Transformer: