Triton 3300: Το νέο σας οικογενειακό βαθυσκάφος


Αν είστε λάτρης της θάλασσας και σας περισσεύουν σχεδόν 4,5 εκατομμύρια ευρώ, τότε το Triton 3300 είναι το βαθυσκάφος που αναζητούσατε.

  • 27/11/2020

Η ενασχόληση με τη θάλασσα αποτελεί είναι ένα ακριβό σπορ. Πολύ ακριβό για εκείνους που θέλουν να ζήσουν μοναδικές οικογενειακές στιγμές όχι μόνο πάνω από την επιφάνεια του νερού αλλά και κάτω.

Στην προκειμένη περίπτωση, ας εστιάσουμε στον βυθό μιας και εκεί είναι που βγάζει το ψωμί του το νέο βαθυσκάφος της Triton.

Με την κωδική ονομασία 3300/6, το νέο βαθυσκάφος αποτελεί ένα έργο τέχνης, το οποίο ωστόσο δεν μένει μόνο στην ούτως ή άλλως εντυπωσιακή εικόνα του αλλά συνδυάζει την ουσία με το θέαμα, ενσωματώνοντας πλήθος καινοτομιών.

Για του λόγου του αληθές, διαθέτει τη μεγαλύτερη σε μέγεθος συνθετική καλύπτρα η οποία προσφέρει απεριόριστη θέα στους συνολικά έξι επιβάτες που είναι ικανό να φιλοξενήσει στο εσωτερικό του.

Εξίσου εντυπωσιακή είναι και η ικανότητα κατάδυσής του, μιας και το Triton μπορεί να φτάσει έως και το βάθος των 1.000 μέτρων.

Η ευκολία πρόσβασης στον θάλαμο επιβατών είναι ένα ακόμα χαρακτηριστικό που κάνει το Triton 3300/6 να ξεχωρίζει στην κατηγορία των βαθυσκαφών, όπως άλλωστε και η εργονομική θέση των καθισμάτων η οποία εξασφαλίζει απρόσκοπτη θέα στο υπερθέαμα του υδάτινου κόσμου.

Το Triton 3300 κινείται με τη μέγιστη ταχύτητα των 3 κόμβων χάρη σε τέσσερις προωθητήρες συνδυαστικής απόδοσης 50 kW, ενώ οι μπαταρίες ιόντων λιθίου χωρητικότητας 45 kWh εξασφαλίζουν αυτονομία μεγαλύτερη των 10 ωρών.

Για το τέλος αφήσαμε την τιμή του βαθυσκάφους, η οποία αγγίζει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Όπως αναφέραμε και στην αρχή, η ενασχόληση με τη θάλασσα απαιτεί θυσίες!