Volkswagen Passat 2020: Στην Ελλάδα από 27.300 ευρώ (αναλυτικές τιμές)


Την εμπορική πορεία του ξεκινά στη χώρα μας το ανανεωμένο Volkswagen Passat, έχοντας ως αφετηρία τα 27.300 ευρώ.

  • 4/10/2019

Ανανεωμένο επιστρέφει στη χώρα μας το Volkswagen Passat, το οποίο χαρακτηρίζεται πλέον από τον σύγχρονο σχεδιασμό του και τις προηγμένες τεχνολογίες άνεσης και ασφάλειας.

Οι ουσιαστικότερες αλλαγές εντοπίζονται στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, όπου ο νέος-ψηφιακός πίνακας οργάνων και τον αναβαθμισμένο σύστημα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας δημιουργούν ένα high tech περιβάλλον υψηλής αισθητικής.

Στον κατάλογο εξοπλισμού ξεχωρίζουν οι εφαρμογές ημιαυτόνομης οδήγησης, οι οποίες με τη σειρά τους ενισχύουν την άνεση και την ασφάλεια οδηγού και επιβατών.

Κάτω από το καπό του ανανεωμένου Volkswagen Passat τοποθετούνται γνώριμα κινητήρια σύνολα, όπως ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας βενζίνης του 1,5 λίτρου απόδοσης 150 ίππων και ο TDI πετρελαιοκινητήρας του 1,6 λίτρου απόδοσης 120 ίππων.

Στις παραπάνω εκδόσεις, οι οποίες αποτελούν τη βάση της γκάμας του, η τιμή του Volkswagen Passat ξεκινά από τα 27.300 ευρώ. Μάλιστα, στην περίπτωση της πετρελαιοκίνητης έκδοσης, στην ίδια τιμή περιλαμβάνεται και το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά σχέσεων (DSG).

Mε το ίδιο κιβώτιο ταχυτήτων συνδυάζονται κατά αποκλειστικά και οι εκδόσεις βενζίνης και diesel χωρητικότητας 2,0 λίτρων.

Πρόκειται για τον TSI κινητήρα βενζίνης απόδοσης 190 ίππων (από 34.900 ευρώ και τον δίλιτρο TDI ο οποίος προσφέρεται σε δύο εκδόσεις ισχύος, αποδίδοντας 150 (από 34.900 ευρώ και 190 ίππους (από 40.510 ευρώ).

Ξεχωριστή θέση στην γκάμα του αυτοκινήτου θα έχει η plug-in υβριδική έκδοση GTE με δυνατότητα κάλυψης 56 χιλιομέτρων με την αποκλειστική χρήση της ηλεκτρικής ενέργειας, η τιμή της οποίας είναι 53.700 ευρώ.