Volkswagen: Πρωταπριλιάτικο fake news η αλλαγή ονόματος σε... Voltswagen!


Ιδέα του marketing στο πνεύμα της Πρωταπριλιάς λέει τώρα η VW Αμερικής, η είδηση που έκανε τον γύρο του κόσμου σχετικά με την αλλαγή του ονόματoς για την ηλεκτρική γκάμα της. Ωστόσο, εξαιρετική ιδέα την χαρακτήρισε εκπρόσωπός της στο Wolsfbourg!

  • 31/3/2021

Έπειτα από τον σάλο που δημιούργησε η "είδηση" σχετικά με την αλλαγή στην ονοματοδοσία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων της στις ΗΠΑ σε "Voltswagen" η γερμανική εταιρεία παίρνει επίσημα θέση, λέγοντας ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει, απλώς ήταν μια ιδέα του τμήματος μάρκεντινγκ ως Πρωταπριλιάτικο αστείο:

«Η Volkswagen της Αμερικής δεν θα αλλάξει το όνομά της σε Voltswagen. Η μετονομασία είχε σχεδιαστεί προκειμένου να  αποτελέσει μια ανακοίνωση στο πνεύμα της Πρωταπριλιάς», δηλώνει τώρα η VW  στις ΗΠΑ, καταλήγοντας πώς "Θα παράσχουμε πρόσθετες ενημερώσεις σχετικά με αυτό το θέμα σύντομα."

Νωρίτερα, ένας εκπρόσωπος της VW στα κεντρικά γραφεία του Γερμανού κατασκευαστή στο Wolfsburg το χαρακτήρισε «ενδιαφέρουσα ιδέα»!

Να σημειωθεί πώς, η VW δεύτερη μεγαλύτερη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο αναμένει να διπλασιάσει τις παραδόσεις ηλεκτρικών οχημάτων και να αυξήσει τα κέρδη της μετά την εντατικοποίηση της μετάβασης σε πλήρως ηλεκτρική γκάμα οχημάτων.